LOADING

Type to search

Året der gik – 2023: Kampen fortsætter!

Endnu et begivenhedsrigt år er gået. I 2023 satte Generation Identitær igen fokus på masseindvandring, befolkningsudskiftning, islamisering, remigration, danskhed, wokeness og LGBT-ideologi gennem kreativ aktivisme, demonstrationer, debatindlæg og endnu et debatarrangement på Christiansborg. 2023 var samtidig året for en paneuropæisk aktion i Bruxelles, der samtidig blev startskuddet til et nyt samarbejde mellem patrioter i hele Europa. Generation Identitær fik også afholdt vores tredje skandinaviske sommeruniversitet i træk. Til alle vores støtter skal lyde et stort tak. Vi går forrest, fordi I står bag os. Kampen fortsætter i 2024! 

Remigration på dagsordenen

Spritnye migrationstal fra Udlændinge- og Integrationsministeriet viser, at tilstrømningen af migranter til Europa lige nu er på det højeste niveau siden migrantkrisen i 2015. Alt imens de politiske magthavere i Vesteuropa hævder at føre en stram udlændingepolitik, har vi altså rekordhøj masseindvandring.

I Generation Identitær har vi ikke glemt, at indfødte europæeres eksistens er på spil. Vi er også klar over, at vi på ingen måde kan regne med, at de siddende politikere selv vil gøre et oprigtigt forsøg på at få kontrol over tilstrømningen og få vendt udviklingen. Derfor har vi i årets løb igen sat fokus på remigration som eneste løsning på den befolkningsudskiftning, der finder sted i Danmark såvel som resten af Europa.

Vi har blandt andet deltaget i en stor demonstration for remigration i Wien, ligesom vi har lavet en landsdækkende kampagne for remigration, protestaktioner imod islamisters tilstedeværelse i Danmark samt migrantvold.

Netop remigration som løsning lader til at vække genklang i offentligheden. Tiltag, der virkede utænkelige for få år siden, bliver i dag lagt frem som legitime idéer i den politiske samtale. 

I Generation Identitær vil vi i 2024 fortsætte med at presse på for at få iværksat remigration!

Christiansborg-invitation og medietid

2023 var også året, hvor vi igen fik æren af at blive inviteret ind til debatarrangement på Christiansborg for at fremlægge vores idéer og synspunkter foran et stort publikum, der både talte diverse politikere og journalister. 

Ligesom tilfældet var i 2020, blev dette arrangement også flyttet ind bag Christiansborgs tykke murer, fordi den yderste venstrefløjs voldsparathed og trusler nåede medierne. Berlingske bragte i den forbindelse også et interview omhandlende den vold og chikane, som unge, fredelige patrioter oplever fra det venstreradikale miljø.

Helt generelt har medietid ikke været en mangelvare for Generation Identitær i 2023. Vores aktioner på både City2 og Bornholm fik masser omtale i lokalaviser, ligesom vi har fået publiceret debatindlæg i Fagbladet Folkeskolen og Uniavisen

Nej til LGBT-ideologi

I årets løb har vi også sat fokus på LGBT-ideologiens skadelige virkninger på samfundet i almindelighed og børn i særdeleshed.

Vi udførte blandt andet banneraktioner imod Pride i både Aarhus og København, og vi oplyste borgerne om den grooming, der skulle foregå på Frederiksberg Hovedbibliotek, ligesom vi udsendte undervisningsmateriale til skoler, så de havde et alternativ til Sex & Samfunds samt Normstormernes skattefinansierede og kønsaktivistiske propaganda skjult som objektiv seksualundervisning.

Generation Identitærs seksualundervisningsmateriale til landets skoler

Sommeruniversitet

I 2023 afholdt Generation Identitær sit tredje skandinaviske sommeruniversitet i træk, hvor der blev holdt foredrag, dyrket sport og knyttet nye venskaber.

På sommeruniversitetet lægges fundamentet til morgendagens aktivisme.

Paneuropæisk samarbejde

I efteråret udførte aktivister og talsmænd fra forskellige patriotiske bevægelser i Europa, herunder Danmark, en aktion foran Europa-Parlamentet i Bruxelles. 

Dette blev samtidig startskuddet til et nyt paneuropæisk samarbejde, der går under navnet ‘Action Radar Europe’, der skal styrke den patriotiske ungdom i kampen for vores fælles fremtid. 

Den voldsomme repression, som vi har set regeringerne i Frankrig, Østrig og Tyskland udføre for at lukke munden på os, kan på ingen måde slå vores bevægelse ihjel. Det er dette nye samarbejde et tydeligt bevis på. 

Plakat af biograffilm med Lars Løkke Rasmussen i hovedrollen

Tak for støtten

Til alle jer, der støtter os, skal lyde et stort tak! Vi kan kun gå foran, fordi I står bag os. 

Hvis du skulle have lyst til at støtte vores aktivisme i 2024, så kan det gøres på MobilePay til 39601 eller ved at besøge denne side

Kampen fortsætter. Vi ses på gaden!

Tags:
Next Article