LOADING

Type to search

Stop islamiseringen af Bornholm!

Identitære aktivister var lørdag på Hammershus med banner, ild og røg for at sige klart og tydeligt nej til islamiseringen af Bornholm. Danmarks solskinsø står til snart at få sin første moské, efter at foreningen ‘Det Islamiske Fællesskab på Bornholm’ i foråret nåede i mål med en større pengeindsamling til moské-etablering. I Generation Identitær nægter vi at acceptere denne tiltagende islamisering af Danmark og Europa. Denne fremmede og fjendtlige religion hører ikke til her. Vi underkaster os aldrig, for Europa skal for altid være vores. Remigration nu! 

Bornholms første moské 

I marts i år nåede foreningen ‘Det Islamiske Fællesskab på Bornholm’ i mål med indsamlingen af 1,2 mio. kr., som skal bruges på at etablere øens første moské for de 250-400 muslimer, som bor der. 

I en video på foreningens Facebook-side citerer imam Awaynaat Mohie El-ddin profeten Muhammed: “Ham, der bygger en moské for Allahs skyld, får et hus i paradiset bygget af Allah.” 

Aktivister med banner, ild og røg på Hammerhus i protest mod islamiseringen af Bornholm

Tiltagende islamisering

Den kommende moské på Bornholm er blot seneste eksempel i rækken af den tiltagende islamisering og befolkningsudskiftning, som Danmark og Europa står over for i disse år. 

Selv ikke Danmarks egen solskinsø kan undgå at mærke konsekvenserne af den masseindvandring, som politikerne i komplet uansvarlighed har ladet foregå i de seneste fire-fem årtier. 

Dagligt konfronteres vi med islams tilstedeværelse i alt fra terrorisme og moskébyggerier til islamiske gadeoptog, barnebrude, offentlige bederum, tørklæder, halalkød, kønsopdelte svømmehaller og så videre.

De hader os

Islam er en fremmed og fjendtlig religion, som ikke hører til her. Europa har blodige erfaringer med denne lovreligion og dens følgere. Helt tilbage fra begyndelsen af 700-tallet, hvor de muslimske maurere i løbet af tre år besatte hele Den Iberiske Halvø, og frem til i dag med jævnlige terrorangreb i blodgudens navn – senest angrebene i Frankrig og Belgien.

Vores magthavere har åbenbart ikke lært af den brutale historie, som Europa har med fjendtlige islamister, der hader os og kun har én mission: at erobre og få os til at underkaste os.

Remigration nu

I Generation Identitær mener vi, at tiden er inde til et ægte opgør med den masseindvandring og islamisering, som politikere i årtier har ladet foregå, og som nu er ved at forandre vores land for altid. 

Der skal ikke bygges moskéer på dansk og europæisk grund. 

Stop islamiseringen af Bornholm – remigration nu!

Vi var også forbi Rønne og dele flyveblade ud til de lokale

Tags: