LOADING

Type to search

Stop grooming af børn på Frederiksberg!

I dag troppede identitære aktivister op med løbesedler for at advare borgerne imod grooming af børn, som Frederiksberg Hovedbibliotek faciliterer i anledning af ’Den Lille Kulturnat’, hvor man har inviteret børn ind til Diana Diamonds og Di Di Cancerellas dragqueen-show. De vil have dig til at tro, at det er ganske uskyldigt, men intet kunne være mere forkert. I Generation Identitær mener vi, at børnene skal beskyttes mod den slags svineri. Nej til LGBT-ideologi – stop grooming af børn!

Grooming af børn på Frederiksberg

Frederiksberg Hovedbibliotek har denne fredag i forbindelse med ‘Den Lille Kulturnat’ valgt at deltage i den tiltagende seksualisering af børn ved at invitere de to dragqueens, Diana Diamond og Di Di Cancerellas, til at afholde et show for 6-12-årige. 

De vil have dig til at tro, at det er ganske uskyldigt, men intet kunne være mere forkert.

Drag-shows er en del af LGBT-miljøet, og stammer fra natklubber og sexklubber. I de senere år har man forsøgt at normalisere dragshows, bl.a. igennem tv-programmer som ‘Rue Paul’s Drag Race’. 

Nu er tiden kommet til, at man går hårdt efter børnene, hvilket vi har set i programmer som ‘Danmarks Yngste Dragqueen’ på Danmarks Radio, hvor en 12-årig dreng optrådte med enorme falske bryster og meget andet, der er upassende for en dreng i den alder. Denne normalisering af inddragelse af børn i den slags kan under ingen omstændigheder accepteres. 

Alle steder i samfundet

Desværre er dette arrangement ikke noget enkeltstående tilfælde. I september sidste år gav Sundby Bibliotek og kulturorganisationen Golden Days den berygtede dragqueen, Ramona Macho, muligheden for at groome børn ved at invitere 3-7-årige ind til højtlæsning og Q&A-session. 

Ramona Macho har tidligere optrådt i kunstnergruppen Dunst, der har produceret kortfilmen ’Scat Girl’, hvor han spillede en teenagepige, som spiste sin egen afføring. Dunst har også tidligere produceret anus-plakater i nærbillede, som har hængt forskellige steder i København.

Vi har med dragqueens at gøre med personer, der slet ikke burde have noget som helst med børn at gøre.

Det er dog ikke kun på landets biblioteker, at børn bliver udsat for denne hyperseksualisering og indoktrinering i LGBT-ideologi. Medierne promoverer transkønnede på næsten daglig basis, og i skoletiden har kønsaktivistiske organisationer som Sex & Samfund og Normstormerne frit lejde til at indkode vores børn med syge idéer om, at køn er noget, man selv vælger, og at normer skal nedbrydes.

Gennem film, tv, bøger og arrangementer som dette drag-show er der folk, der arbejder for at vænne helt små børn til perverse og ekstreme udtryk for en afsporet ideologi. Drag-shows er en del af denne grooming, som inddrager børnene i en seksuel subkultur. Det er bestemt ikke for børn, og det hører ikke hjemme på et bibliotek.

Skader børn

Denne LGBT-propaganda har mærkbare konsekvenser for især børn og unge. I de senere år har vi set, hvordan der er sket en eksplosiv stigning i antallet af børn, der lider af kønsdysfori. Disse lidende børn og unge kontakter typisk Sexologisk Klinik og Center for Kønsidentitet, der tilbyder hormonbehandling til unge helt ned til 15 år. Denne behandling kan sætte puberteten i stå og bremse den naturlige udvikling, ligesom vi ikke kender langtidseffekterne af den.

Officielle tal fra Rigshospitalet viser, at henvisninger til Sexologisk Klinik er steget med knap 200% fra 2015 til 2020. Værst går det udover pigerne. 103 piger og 38 drenge i alderen 11-17 år blev i 2020 henvist til Sexologisk Klinik alene i Region Hovedstaden. De fleste henvendte sig med ønsket om at få foretaget en såkaldt kønsskifteoperation eller på anden måde få hjælp til at tackle deres kønsdysfori. Tendensen er nogenlunde den samme for ældre aldersgrupper. I Aalborg er 200 kvinder og 136 mænd i alderen 18-22 år blevet henvist til Sexologisk Center i 2020 og 2021. 

Det er tydeligt, at der er tale om en social smitte, som sker på baggrund af massiv indoktrinering i skolerne, medierne, reklameindustrien og nu også på landets biblioteker.

Pas på børnene

Personer fra LGBT-miljøet har en klar interesse i at præge børnene fra en helt tidlig alder, hvor de er allermest påvirkelige og lette at manipulere.

Her er det vores opgave at sige fra. Vi skylder børnene at passe på dem og værne dem mod noget så hyperseksuelt som drag-miljøet. 

Stop grooming af børn!

Sig nej til LGBT-ideologien!

Tags: