LOADING

Type to search

Demonstration i Wien: Remigration nu!

Forrige lørdag var mere end 500 identitære fra hele Europa samlet i Wien for at kræve remigration. “Heimat, Freiheit, Tradition, Multikulti Endstation”, rungede det blandt andet i gaderne, da vi gik gennem Østrigs smukke hovedstad. “Fædreland, frihed, tradition, multikulturel endestation”. Vi er formentlig den sidste generation, der kan vende befolkningsudskiftningen og sikre, at Europa forbliver vores. Kampen stopper ikke, før dette er sikret. Remigration nu! 

En udødelig bevægelse

Lørdag d. 29. juli demonstrerede mere end 500 patrioter i Wien til fordel for remigration. Undervejs var der både inspirerende taler, rungende kampråb og patriotisk musik. Om aftenen efter optoget blev der nydt lokal mad, og det hele sluttede med en stor fest for alle de deltagende patrioter.

Til demonstrationen var der blandt andet folk fra Danmark, Østrig, Tyskland, Frankrig, Italien, Ungarn, Schweiz og Belgien. Et bevis på, at vores bevægelse er paneuropæisk og lever i bedste velgående, selvom det etablerede politiske system med feje og udemokratiske metoder forsøger at lukke ned for vores bevægelse. 

Nok har den franske regering forbudt vores søsterorganisation i Frankrig for at bedrive ikke-voldelig aktivisme, der har udstillet det politiske systems handlingslammelse ift. masseindvandring, og nok har Østrigs regering ulovliggjort vores symbol og dermed de facto opløst vores østrigske venners afdeling, men den identitære tankegang kan aldrig slås ihjel.

Det ses ved den måde, som vores kampfæller i både Frankrig, Østrig og Tyskland organiserer sig på ny efter voldsom statslig repression og chikane. Den patriotiske aktivisme fortsætter ufortrødent uanset niveauet af modstand. 

Vi er mange, der kræver et grundlæggende opgør med den førte politik, og vi bliver flere og flere. For hver dag, der går, nærmer vi os det multikulturelle projekts totale sammenbrud, og når det sker, vil flertallet forstå, at vi har de eneste svar og løsninger, som kan redde vores fremtid. 

Metapolitik virker

Erkendelsen af, at det multikulturelle eksperiment fra start har været dødfødt og aldrig vil lykkes, har mange allerede nået. Det ses i måden, hvorpå vi taler politik i dag. Etablerede politikere over hele Europa – også herhjemme i Danmark – taler om udvandring og hjemsendelser. Identitære begreber som befolkningsudskiftning har vundet indpas i den brede samfundsdebat, og vi diskuterer i dag politik på en måde, som var fuldstændig utænkelig for få år siden. 

Politiske artier, der har forskellige remigrationstiltag på hylderne, nyder i dag stor og stigende opbakning i en lang række europæiske lande, og modstanden mod det globalistiske ensretningsprojekt vokser i disse år. 

Der er stadig lang vej, men debatten rykker sig hele tiden i vores retning, og udviklingen viser tydeligt, at det metapolitiske arbejde med kreativ aktivisme, demonstrationer etc. virker! 

Den sidste generation

“Letzte Generation”,  stod der med gule versaler på et sort og højt hævet banner i fronten af optoget. Nedenfor, og helt foran, et gult og bredt banner med teksten “Für Remigration”. “Sidste generation for remigration”. 

Det er nemlig, hvad vores generation er: Den sidste generation, der kan sikre remigration og dermed afværge den befolkningsudskiftning, som er ved at forandre Europa for altid. Vores børn og børnebørn vil vokse op i resultatet af de politiske beslutninger, vi træffer i disse år. 

Vi står lige nu ved en skillevej, hvor Danmarks og Europas fremtid er på spil. Vi kan fortsætte i samme spor med masseindvandring og islamisering, eller vi kan vælge en anden vej, hvor vi rydder op efter årtiers uansvarlig migrationspolitik. Europas patriotiske ungdom er ikke i tvivl: remigration nu!

Europa er vores 

Vores civilisation har før stået i skæbnesvangre situationer og været truet på sin eksistens. For mere end 2.000 år siden forhindrede oldgrækerne en persisk magtovertagelse af Europa – deraf stammer Generation Identitærs symbol, som er det græske bogstav lambda, som de spartanske krigere bar på deres skjolde.

Der er også nyere eksempler i historien på, at vi formentlig var gået til grunde, hvis det ikke havde været for heltemodig indsats af vores forfædre, som da europæerne generobrede hele Den Iberiske Halvø i år 1492 efter en næsten 800 år lang muslimsk besættelse. Eller dengang i 1683, da tyrkerne blev slået tilbage ved Wiens porte.

Med inspiration fra vores lange, barske og smukke historie kæmper vi videre for at sikre vores hjemlande og børns fremtid. For nok står vi overfor en anden trussel i dag end militære invasionsstyrker dengang, men kampen er af mindst lige så eksistentiel og vigtig karakter i dag. Det handler om vores fremtid som folk.

Vi giver aldrig op.

Remigration nu! 

Bliv aktiv for din fremtid nu!

Danske Sebastian opildner den europæiske ungdom sammen med Martin Sellner

Se vores video fra demonstrationen i Wien nedenfor:

Tags: