LOADING

Type to search

Identitært seminar

I sidste weekend afholdt Generation Identitær et internt seminar for at styrke aktivisternes teoretiske forståelse og sammenhold. I forskellige workshops fik identitære aktivister medietræning og blev kastet ud i øvelser med megafontale og gruppearbejde, hvor der bl.a. skulle udtænkes idéer til aktivisme med udgangspunkt i forskellige politiske scenarier. I Generation Identitær stræber vi hele tiden efter at dygtiggøre os, så vi er bedst muligt rustet i kampen for Danmark og Europa. Tiden er inde til, at du også bliver aktiv – bliv en del af et stærkt, patriotisk fællesskab og send en ansøgning allerede i dag!

Workshops

Lørdagens seminar startede med, at aktivisterne på skift trak et stikord, som de skulle holde en kort brandtale i megafonen ud fra. En god øvelse, der træner én i at komme lidt ud af sin komfortzone, være på og trække på identitært tankegods i en presset situation.

Der blev taget masser noter under de forskellige workshops

Efter megafonøvelsen startede forskellige workshops, der foregik gruppevis. Aktivisterne skulle blandt andet finde på aktivistiske kampråb og paroler, samt udtænke idéer til aktioner med udgangspunkt i forskellige politiske scenarier.

Sideløbende med de forskellige workshops blev der medietrænet, hvor aktivisterne enkeltvis prøvede kræfter med at sidde i en interview-situation foran en journalist med tændt videokamera. Sidst på dagen så vi interview-optagelserne sammen og gav feedback.

Daniel under interview med kritisk journalist

Stærkt sammenhold og hygge

Udover en travl dag med masser træning og øvelser i politisk kommunikation og idéudvikling, så havde vi også tid til at hygge os og nyde dejlig, dansk aftensmad.

I Generation Identitær er vi, udover at være politiske kolleger i den vigtigste kamp af dem alle, også et stærkt fællesskab. Nye aktivister bliver altid hurtigt en del af dette sammenhold.

Bliv aktiv

Danmark og Europa har brug for dig nu mere end nogensinde før. Kunne du tænke dig at gøre en forskel og blive en del af et sundt, patriotisk fællesskab, så send din ansøgning allerede i dag!

Frida med brandtale i megafonen

Tags: