LOADING

Type to search

Kæmpebanner på City2: Nej til knivstikkeri – ja til remigration!

Her til morgen udførte identitære aktivister en stor banneraktion på taget af City2 i Høje-Taastrup i protest mod de knivstikkerier, der i sidste måned kostede en 17- og 18-årig europæer livet og sårede en tredje person i området. I december og januar blev der begået, hvad der svarer til mere end ét knivstikkeri om dagen. Ofte begås de af migranter, som aldrig skulle have været lukket ind. Masseindvandringen har bl.a. medført, at det danske samfund er blevet markant forrået og utrygt. I Generation Identitær nægter vi at acceptere denne udvikling. Det er tid til forandring. Nej til knivstikkeri – ja til remigration!

To unge dræbt med kniv

I sidste måned blev to unge europæere på 17 og 18 år stukket ihjel ved Skjeberg Allé i Høje-Taastrup, mens en tredje person blev hårdt såret.

Dagen efter meldte en 17-årig sig selv. Politiet mener, at drabene er banderelateret, og de leder efter mindst to gerningsmænd.

Knivstikkeri hver eneste dag

Knivdrabene i Høje-Taastrup er langt fra noget enkeltstående tilfælde. Faktisk har en regulær bølge af knivstikkerier ramt Danmark i den seneste tid. Nye optællinger viser, at der i december og januar var 66 episoder med knivstik, hvilket svarer til mere end ét tilfælde dagligt.

I mange tilfælde begås knivvolden i migranttunge områder som Nordvest, Nørrebro og Høje Taastrup, og ofte er de sigtede kendt af politiet. Selvom både politi og medier er sparsomme med oplysninger om gerningsmændene, så står det klart, at der i de fleste tilfælde er tale om kriminelle migranter i bandemiljøet.

Et radikalt ændret samfund

Danmark er på få årtier gået fra at være et homogent højtillidssamfund til nu flere steder at være radikalt forandret med voldsom kriminalitet og utryghed til følge. Udviklingen er den samme i alle de europæiske lande, som har tilladt masseindvandringen at stå på.

Udover de mange episoder med knivvold har der for nylig været en sag med tre migranter, der forsøgte at halshugge en 16-årig dreng med en machete på en legeplads i Valby.

Denne ekstreme form for vold og forråelse af vores samfund er et direkte resultat af masseindvandringen, og det vil pga. de radikale demografiske forandringer kun forværres i fremtiden, hvis vi ikke vender udviklingen.

Integration er en løgn

Vores magthavere forsøger at bilde os ind, at de med milliarddyre integrationsprojekter og -indsatser kan løse de problemer, som de selv har skabt ved at lukke store menneskemængder fra meget fremmede kulturer ind i Danmark. 

Det er dog ved at gå op for de fleste, at det multikulturelle projekt har slået fejl og fra start har været dødfødt. Det er ganske enkelt ikke muligt at integrere så store grupper af meget fremmede mennesker, som politikerne har lukket ind. De bliver aldrig som os, og vi kommer aldrig til at leve i fredelig sameksistens. Integrationen er en løgn.

Tid til forandring

I Generation Identitær mener vi, at det er tid til at sætte en ny retning. Ikke flere lappeløsninger og integrationsindsatser!

Kriminelle migranter skal konsekvent smides ud, og vi skal på samfundsniveau gøre det attraktivt for utilpassede at rejse hjem.

Nej til knivstikkeri – ja til remigration!

Tags: