LOADING

Type to search

Aktion mod ashura-optog: Send islamisterne hjem!

Identitære aktivister var med banner og røg i dag i aktion midt i det islamiske ashura-optog med tusinder af muslimer på Nørrebro. I Generation Identitær nægter vi at se til, mens islamiseringen af Danmark fortsætter. Ashura-optoget er en islamisk magtdemonstration, som ikke hører til her. Fremmede mennesker med deres fremmede kultur og religion skal aldrig få lov til at overtage vores gader og stræder. Danmark og Europa skal for altid være vores. Send islamisterne hjem!

Islamisk magtdemonstration

I årevis har primært shia-muslimer i tusindtal indtaget Nørrebro i forbindelse med fejringen af ashura, der på dansk kan oversættes til “martyrernes dag”. Her marcherer højlydte muslimer gennem Nørrebrogade med koraner, flag og bannere, de slår sig på brystet og brøler islamiske kampråb. 

Denne islamistiske magtdemonstration, der foregår midt i vores hovedstad, er komplet uacceptabel, og den er et tydeligt billede på den islamisering, som vores samfund undergår. I takt med de radikale demografiske forandringer vil denne tendens kun tage til i styrke fremover. 

Europa er vores

I Generation Identitær mener vi, at tiden er inde til et ægte opgør med den masseindvandring og islamisering, som politikere i årtier har ladet foregå, og som nu er ved at forandre vores land for altid. 

Europa har blodige erfaringer med islam. Helt tilbage fra begyndelsen af 700-tallet, hvor de muslimske maurere i løbet af tre år besatte hele Den Iberiske Halvø, og frem til i dag med jævnlige terrorangreb i blodgudens navn. 

Derudover ser vi, hvordan dansk kultur konstant fortrænges, mens islam får mere og mere indflydelse i det danske samfund i alt lige fra muslimske særkrav, bederum, moskébyggerier, bandekriminalitet, ydmygelsesvold, gruppevoldtægter, æresdrab og meget andet.

Det er dog ikke en naturlov, at det skal fortsætte på samme måde. Vi har et valg! Islamister har intet at gøre i Danmark! De skal udvises, og remigration af ikke-europæere skal igangsættes, så vi kan få standset og vendt den igangværende befolkningsudskiftning.

Europa er vores! 

Tags: