LOADING

Type to search

Landsdækkende aktion mod befolkningsudskiftningen: Remigration nu!

Identitære aktivister satte i dag skilte op i flere af landets migranttunge områder, herunder Løvvangen i Nørresundby ved Aalborg, Bispehaven i Aarhus, Finlandsparken i Vejle og Vollsmose i Odense. Skiltene havde de klare budskaber “send dem hjem” og “remigration nu”, og fælles for de udvalgte lokationer er, at de er plaget af de massive udfordringer, der følger af masseindvandringen. En tankeløs indvandring, som politikerne ikke har magtet at få standset, men snarere har faciliteret, og som nu truer med at bringe os i mindretal på sigt. Hvis Danmark og Europa skal have en fremtid, så skal de demografiske forandringer for første gang siden masseindvandringens begyndelse vendes. I Generation Identitær viser vi vejen og kræver remigration nu!

I Løvvangen i Nørresundby er 45% af indbyggerne ikke-vestlige, og en gruppering fra området er tidligere på året sat i forbindelse med knivstikkeri og skyderi

Den Store Udskiftning

Overalt i Danmark og Europa fortsætter befolkningsudskiftningen ufortrødent, og den har allerede sat sine tydelige spor. Andelen af indfødte europæere er faldende, mens antallet af herboende med ikke-europæisk oprindelse er markant stigende.

Bydele, der før var beboet af almindelige danskere, er på få år blevet forvandlet til uigenkendelighed.

I Aarhus ved boligområdet Bispehaven, hvor 70% har ikke-vestlige rødder, antændte en gruppe migranter i sidste uge biler og containere, samt kastede kanonslag efter politiet

I flere områder er vi allerede kommet i mindretal. I sognene Gellerup og Vollsmose, som aktivister besøgte med skiltene, samt Tingbjerg, er den danske befolkning allerede en minoritet. Det samme gør sig gældende i flere hele postnumre såsom Brøndby Strand.

Kriminaliteten og utrygheden er, som følge af de radikale demografiske forandringer, eksploderet, og uskyldige danskere og europæere betaler med deres blod på grund af politikernes manglende handlekraft og mod. Som det ser ud nu, vil udviklingen kun fortsætte og forværres.

I Aarhus-bydelen Gellerup er majoriteten af befolkningen af anden etnisk herkomst end dansk. Her er knivstikkerier efterhånden en hverdagsbegivenhed

Handling skal til

Denne demografiske transformation er sket på få årtier, og den stopper ikke af sig selv. Gør vi ikke noget aktivt, er det et spørgsmål om kort tid, før flere og større områder føjes til listen over, hvor danskere er i mindretal. Endnu flere danskere vil således opleve, at de bliver en minoritet i egne boligområder.

Magthaverne har i årtier vist, at vi på ingen måde kan regne med dem. Det kræver et fundamentalt opgør med den førte politik, før vi kan generobre, hvad der retmæssigt er vores. Dette opgør tager politikerne ikke af sig selv.

I Finlandsparken i Vejle har 70% af befolkningen ikke-vestlige rødder. Sidste år fandt et skyderi sted i området. Det er også her, den dybt kriminelle, somaliske rapper Jamaika er vokset op

Send dem hjem

I Generation Identitær bøjer vi os ikke i stiltiende accept, men kræver de territorier, som tilhører danskerne, generobret.

Nogle af de steder, hvor det står værst til, besøgte modige aktivister i dag med budskabet om, at vi kun kan vende udviklingen ved at at påbegynde remigration i stor skala på samfundsniveau.

Danmark og Europa er vores. Send dem hjem – remigration nu!

I Vollsmose Sogn i Odense er majoriteten af befolkningen af anden etnisk herkomst end dansk. For nylig blev otte mennesker anholdt efter et knivstikkeri, hvor én blev alvorligt såret

Tags: