LOADING

Type to search

Bliv aktiv

Hvordan kan jeg blive aktiv? Det spørgsmål, er der der mange, der skriver til os for at få svar på. Generation Identitær har forskellige måder, hvorpå du kan hjælpe.

Bliv aktivist!

Vores kerneaktivister, er dem der udgør kernen i gruppen. Det er dem du kan se på billederne af vores aktioner, og dem der tager beslutningerne. For at være aktivist skal du helst være 30 eller derunder. Bare skriv til os, hvis du har spørgsmål eller udfyld ansøgningsformularen nederst på siden.

Er du over 30 kan du sagtens hjælpe alligevel. Læs videre!

Byd ind med dine særlige evner!

Kan du noget som vi kan bruge? Er du særligt kreativ? God til at lave grafik, video eller lignende? Det kan også være, at du er sportstræner og har lyst til at hjælpe vores aktivister til at blive sundere og stærkere, eller noget helt syvende. Bare tag kontakt til os.

Byd ind med noget du stiller til rådighed!

Har du et lokale vi kan bruge, en bus vi kan låne eller noget andet du forestiller dig kunne være brugbart for os, så tag kontakt.

Doner penge!

Vore aktivister har masser af energi, men ikke mange penge. Du kan virkelig gøre en forskel ved at donere til os. Du kan donere lige her. 

Del og like vores opslag på sociale medier!

Eller inviter dine venner til at synes godt om vores side. Det er en stor hjælp, når du er med til at sprede budskabet, dele billeder af vores aktioner, osv. Bliv ved med det!

Ansøg om at blive medlem: