LOADING

Type to search

Pride-aktion: Der er kun to køn!

Identitære aktivister var i dag i aktion i forbindelse med Aarhus Pride. Med røg og et kæmpebanner med påskriften “Der er kun to køn” indtog vi det aarhusianske byrum. I Generation Identitær modsætter vi os LGBT-ideologien, som arbejder for at nedbryde normer og køn. Vi har set, hvordan denne ideologi allerede har sat sine tydelige spor i samfundet. I skolerne indoktrineres vores børn med kønsaktivisme, og på hospitalerne stopfodres de med hormoner. Politikerne står fra landets fineste talerstol og påstår, at mænd kan menstruere og føde børn, mens staten også finansierer grooming af de mindste børn på landets biblioteker via seksualiserede dragshows. Sidste sommer foreslog den daværende regering at tillade juridisk kønsskifte til børn ned til 0 år. Alt dette er et angreb på vores børn og et forsøg på at stjæle deres barndom og nedbryde selve virkeligheden og den civilisation, vi har fået i arv. Det er tid til at sige stop. Vi vil ikke tillade, at denne woke-ideologi indtager Aarhus’ gader uimodsagt. Generation Identitær afviser LGBT-ideologien i sin helhed og siger nej til vanviddet. Der er kun to køn!

To køn

Vi har i årtusinder vidst, hvad en mand og en kvinde er. Længe før Oplysningstidens begyndelse og videnskabens kortlægning af kromosomsammensætninger har vi været i stand til at skelne mellem mand og kvinde.

I dag får vi fortalt, at køn er en social konstruktion, at det er et spektrum, og at der findes mere end 100 af slagsen.

At have en binær og normal opfattelse af køn som et spørgsmål om mand og kvinde, opfattes i dag som ekstremistisk og hadsk. Det er ubegribeligt, at vi er nået hertil, hvor det i sig selv er kontroversielt at hævde det åbenlyse – nemlig at der kun er to køn.

Man kan ikke skifte køn

Noget andet centralt ved LGBT-ideologien er måden, hvorpå man opfatter kønsidentitet. Køn er i denne LGBT-forståelse ikke noget, der er givet, ej heller er det et livsvilkår, der på nogen måde skal definere, hvem og hvad du er.

De påstår, at det handler om at befri dig selv og andre fra samfundets og naturens snærende bånd. Du kan blive, hvad du vil. Hvis du føler et ubehag ved det køn, du blev tildelt ved fødslen, laver vi det bare om med skalpel, uhyre avancerede kirurgiske indgreb og eksperimentel hormonbehandling, der blandt meget andet kan føre til knogleskørhed. Kønsskiftet skal gerne ske tidligt. Der er jo ingen grund til at vente, hvis du som tre-årig fortæller far og mor, at du mere føler dig som dreng end som pige.

Selvom disse idéers udbredelse er relativt ny, har de ligget og gæret i mange årtier i sindene på blandt andre filosoffer som Michel Foucault, hvorpå de senere er blevet videreudviklet på universiteter og derefter sevet ud i samfundet og ind i politik.

I modsætning til mainstream-politikeres legalistiske opfattelse af identitet som værende noget, der kan forklares med et pas eller andre kontraktuelle og juridiske forhold, så står Generation Identitær fast på, at det hele bunder i væren, som du ikke kan undslippe fra. Man kan allerhøjest komme til at ligne noget andet, end man reelt er. Man er den, man er, og det kan grundlæggende ikke laves om. Man kan ikke skifte køn!

Indoktrinering i skolen og medierne

I skolen bliver venstreradikale organisationer som Sex & Samfund og Normstormerne inviteret ind for at indoktrinere vores børn med LGBT-propaganda, mens vi som samfund forgylder dem med millioner af skattekroner. Børnene lærer, at de skal se kritisk på egne privilegier, hvidhed og heteronormative opfattelser. De bliver også undervist i, at køn er en social konstruktion, og at regnebuefamilier er mindst lige så gode som den traditionelle kernefamilie.

Også i massemedierne bliver LGBT-dagsordenen skubbet aggressivt frem. Mainstreammedier fremstiller aktivistiske lobbyorganisationer, såsom Sex & Samfund, som uvildige eksperter udi køn og seksualitet. Tæt på dagligt kører der historier om transkønnede i medierne, og journalisterne køber ind i narrativet om, at man kan skifte køn, ved at beskrive en mand, der føler sig som en kvinde, som ”hun” og vice versa.

Senest har vi også set, hvordan staten finansierer grooming af de mindste børn på landets biblioteker via seksualiserede dragshows og ‘drag queen story hour’.

Denne konstante promovering af LGBT-ideologien skader beviseligt børn og unge og får dem til at tro, at de er født i en forkert krop. 

Officielle tal fra Rigshospitalet viser, at henvisninger til Sexologisk Klinik er steget med knap 200% fra 2015 til 2020. En periode, hvor der pudsigt nok er blevet propaganderet særdeles meget for denne trans-ideologi.

I forening med multinationale selskaber

LGBT-ideologien absorberes også i den globale kapitalisme. Stort set alle multinationale selskaber svøber i Pride-ugen eller -måneden deres virksomhedslogoer ind i regnbuen og fremlægger mangfoldighedspolitikker.

Mange vil måske intuitivt anklage disse virksomheder for bare at hoppe med på moden, men der er en dybereliggende årsag til, at de køber fuldt ud og helt ind i denne regnbue-ideologi. Én ting er, at der kortsigtet er penge i det, fordi man er med på Pride-bølgen og f.eks. sælger regnbue-produkter, men en anden og mere central ting er, at disse selskaber arbejder hen imod den totale opløsning af alt, der binder og forpligter os. Når mennesker bliver rod- og identitetsløse, opstår der nye markeder.

Den ideelle kunde er, set fra den multinationale virksomheds perspektiv, det fuldstændigt frigjorte individ, som ikke er bundet af noget som helst – hverken køn, nationalitet eller kultur. Denne person er nemlig nødt til at forbruge sig til identitet og mening i tilværelsen, hvilket den globale kapitalisme profiterer af. Derfor ser vi disse selskaber i forening med Priden.

Nej til LGBT-ideologi

Når politikere fra Folketingets talerstol påstår, at mænd kan menstruere og føde børn, og når selvsamme politikere fremsætter lovforslag om, at børn ned til 0 år skal kunne få juridisk kønsskifte, så er det et frontalangreb på vores civilisation. Det samme gør sig gældende, når politikerne vil sikre homoseksuelle mænd retten til medfaderskab over det barn, som de ofte har købt sig til gennem en rugemor.

Regnbuefolket forsøger at fjerne en af grundsøjlerne i vores kultur, når de vil erstatte kernefamilien med familiekonstellationer og -strukturer, der ikke er naturlige og frugtbare. Det er samtidig et radikalt brud med vores tradition.

Generation Identitær afviser LGBT-ideologien i sin helhed og siger nej til vanviddet – der er kun to køn! 

Tags: