LOADING

Type to search

GI’s moské-afsløringer i mediernes søgelys

Weekendavisen har taget tråden op fra Generation Identitærs afsløringer fra 2019 om moskéen i Ballerup, som Erdogan-styret stod bag. Trods vores kraftige advarsler og protester dengang blev moskéen i efteråret 2021 hemmeligt indviet af borgmester Jesper Würtzen. Nu har en ekspert og flere politikere sat spørgsmålstegn ved forløbet og borgmesterens rolle i sagen.

Generation Identitærs afsløring for fem år siden

Erdogan-moské i Ballerup

I oktober 2019 afslørede Generation Identitær, at Erdogans religiøse ministerium, Diyanet, på det tidspunkt var i fuld gang med at opføre en ny moské forklædt som et kulturhus på dansk jord i Ballerup. 

I de efterfølgende dage kunne vi også afsløre, at den åbenlyse forbindelse mellem moskéen og Erdogans islamiske regime samtidig trak tråde til tyrkiske politikere i Ballerup Byråd, og at navnlig Musa Kekec har spillet en toneangivende rolle i at få moskéen opført.  

Vores artikel, som afslørede de tætte bånd mellem Socialdemokratiet og Erdogan-styret

Borgmesterens bedrag og hemmelig moské-indvielse

En måned senere afslørede Generation Identitær – efter at have søgt aktindsigt – at borgmester Jesper Würtzen med al sandsynlighed har haft kendskab til sammenhængen mellem Tyrkisk Kulturforening, som man påstod at have solgt moské-grundarealet til, og Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse, der står bag 30 tyrkiske statsmoskéer i Danmark og hører under Diyanet. 

Via aktindsigt kunne Generation Identitær afsløre nye oplysninger i moské-sagen fra Ballerup

Således har borgmesteren muligvis vildledt og bedraget kommunalbestyrelsen sammen med partifællen, tyrkiske Musa Kekec, med det formål at få opført den hemmelige moské. 

Apropos hemmelig moské, så kunne Generation Identitær for et par år siden, med grundig research og oplysninger fra den nu partiløse Ulla Kokfelt, også afsløre, at borgmester Jesper Würtzen i al hemmelighed havde indviet moskéen i Ballerup. 

Borgmester Jesper Würtzen indvier i al hemmelighed den berygtede moské på Ekkodalen i Ballerup

Hverken lokalmedier eller borgmesteren havde skrevet om indvielsen, selvom han ellers plejer at være flittig til at dele billeder og statusopdateringer fra alle de politiske arrangementer og begivenheder, som han deltager i. Hvad angår den berygtede moské på Ekkodalen i Ballerup har han dog været tavs som graven, hvilket kun styrker mistanken om, at han har ført de øvrige lokalpolitikere bag lyset i moské-sagen.

Weekendavisens historie, der bygger på Generation Identitærs afsløringer

Gamle afsløringer i mediernes søgelys

Weekendavisen publicerede i går en artikel, der bygger på Generation Identitærs fem år gamle afsløringer. 

Forvaltningsekspert Roger Buch udtaler i artiklen, at byrådet er blevet misinformeret i sagen, og flere politikere retter samtidig skarp kritik af borgmester Jesper Würtzen. 

Fik stoppet nye moskéer i Holbæk

Selvom Erdogan lykkedes med at få sin moské i Ballerup, har vi i Generation Identitær to gange haft held med at få stoppet moskéer i Holbæk efter gentagne kampagner og aktioner imod dem – første gang i 2018, anden gang i 2020.

Fra en af vores vellykkede aktioner, der var med til at forpurre, at Holbæk fik en ny moské

Metapolitik virker 

Historikken viser, at vores metapolitiske arbejde med aktivisme, kampagner og meget andet virker! Det gør en konkret forskel, at vi er på gaden og viser vores modstand. Nu kommer vores kulegravende afsløringer også endnu længere ud gennem medier som Weekendavisen. Hvem ved, hvad disse afsløringer vil betyde for nye forsøg på moskéopførsler i fremtiden?

Generation Identitær fortsætter ufortrødent med at kæmpe imod befolkningsudskiftningen og islamiseringen af Danmark og resten af Europa!

Tags: