LOADING

Type to search

Forklædt som socialdemokrater uddelte identitære aktivister i dag løbesedler i forbindelse med Socialdemokratiets kongres i Aalborg for at gøre opmærksom på partiets udlændingepolitiske vælgerbedrag. Socialdemokratiet har to gange i træk gået til valg på en såkaldt stram udlændingepolitik med masser af løfter, men har på ingen måde holdt dem. De seneste års løfter om lukning af muslimske friskoler, etablering af modtagecentre i Afrika, opgør med skadelige konventioner og meget andet er alt sammen noget, man har stillet vælgerne i udsigt, men som man ikke har handlet på. Efter mere end fem år med en socialdemokratisk regeringsleder er ingen af disse forslag blevet til virkelighed. Dette vælgerbedrag skal de naturligvis ikke slippe afsted med. Socialdemokratiet må holdes op på deres egne løfter og få gennemført de lovede udlændingestramninger, som de er blevet valgt på. 

Det socialdemokratiske bedrag

Den socialdemokratiske kampagnemaskine har de seneste år produceret fornuftige forslag på stribe: Alle muslimske friskoler skulle lukkes. Asylbehandlingen i Danmark skulle stoppes. Der skulle oprettes en lejr i Afrika. Det skulle være umuligt at få statsborgerskab som kriminel indvandrer. Senest har den prominente minister, Rasmus Stoklund, udgivet en bog om, at Danmark skal udfordre konventionerne. Hvis Socialdemokratiet virkelig mente, at det var på tide med et opgør med konventionerne, havde man nok handlet i stedet for at skrive bøger om det, og samme blålys ser de andre forslag ud til at være efter flere års socialdemokratisk handlingslammelse.

En storsmilende statsminister tog varmt imod os, da vi kom for at oplyse om hendes partis mange løftebrud

For kun en brøkdel af de muslimske friskoler er blevet lukket. Resten fungerer fortsat efter bedste velgående. Asylbehandlingen er ikke blevet stoppet, og nu har den socialdemokratisk ledede regering udskudt Rwanda-planen på ubestemt tid. Det ved alle, hvad betyder: At de ikke arbejder for, at det bliver til noget.

Justitsminister Peter Hummelgaard tog også pænt imod løbesedlen om det socialdemokratiske vælgerbedrag

Også løftet om, at det skulle være umuligt som kriminel indvandrer at blive dansk statsborger, ligner en omgang varm luft. For få måneder siden stemte Socialdemokratiet for, at tusindvis af mennesker, hovedsageligt fra Mellemøsten og Afrika, fik tildelt statsborgerskab. Dette trods, at det er påvist, at flere af dem havde domme for blandt andet vold og bedrageri. Men det var socialdemokraterne ligeglade med. De stemte alligevel for at tildele personerne statsborgerskab.

Også finansminister Nikolai Wammen fik en påmindelse om hans eget partis svigt

Partiet har med andre ord givet kriminelle migranter fra Afrika og Mellemøsten arvelod over Danmark. Det er et svigt over for de fremtidige generationer, der skal leve side om side med morgendagens kriminelle migranter – nu udstyret med dansk indføds- og stemmeret.

Øreslikkeren Frank Jensen fra Socialdemokratiet fik også en flyer

Vi har løsningen

Socialdemokratiet bør sætte handling bag ordene, hvis deres udlændingepolitik skal tages alvorligt, og danskernes sikkerhed og eksistens bevares. De kan passende starte med at implementere deres egne forslag. Alene er de dog langt fra tilstrækkeligt, hvis vi skal løse de eksistentielle udfordringer, som vi står over for som folk. 

Forsiden af flyeren

For selv hvis vi stopper asylbehandlingen, tilsiger den demografiske udvikling, at danskerne inden for få generationer vil komme i mindretal. I flere og flere boligområder er vi det allerede. Kun med omfattende remigrations-tiltag kan vi råde bod på den skade, som især Socialdemokratiet har forvoldt vores land. Og hos Generation Identitær er vi gerne kilde til inspiration. Vi har eksempelvis formuleret 30 tiltag for remigration. De er direkte til at læse, kopiere og implementere. Og indtil politikerne gør det, vil vi fortsætte kampen for indfødte danskeres og europæeres ret til egne territorier.

Bagsiden af flyeren

Tags: