LOADING

Type to search

Aktivisme

En stemme på Venstre er en stemme på Erdogan

Aktivister fra Generation Identitær omdelte torsdag løbesedler, der oplyste borgerne i Holbæk kommune om den planlagte nye stormoské, og Venstres støtte til den. Der blev delt flittigt ud i blandt andet Vipperød, hvor Venstres mest populære kandidat i området, Søren Kjærsgaard, blev valgt til byrådet.

Teksten på løbesedlen er:

En stemme på Venstre er en stemme på Erdogan

Tyrkiske islamister ønsker med Venstres støtte at bygge en ny stormoske i Holbæk.

Moskéen kommer til at høre under det tyrkiske religionsministerium Diyanet, som i Europa er berygtet for at prædike den tyrkiske diktators islamistiske budskaber.
Også i Danmark har Diyanet gjort sig bemærket, både gennem sin islamiske prædiken, og ved spionage mod politiske modstandere af den tyrkiske stat.

Erdogan ser Diyanets moskéer som et vigtigt kontrolredskab i forhold til de tyrkere, der bor udenfor Tyrkiets grænser – de er den forreste linje i hans stille kolonisering af Europa.

Venstre i Holbæk bakker op om Diyanets nye stormoske, og dermed op om diktatoren Erdogans politiske og religiøse fremstød i Danmark.

I modsætning til Venstre, synes Generation Identitær ikke, at Holbæk har brug for mere Erdogan. Vi ønsker mere Danmark og mindre islamisering.

Hvis du også er imod en islamisering af danske byer, så stem på et andet parti end Venstre ved næste valg.

Læs mere om Diyanets moskéer.

Tags: