LOADING

Type to search

Presse

Danske journalister vækker bekymring

TV2 Lorry har netop bragt en artikel med overskriften ”Ny indvandringskritisk ungdomsorganisation vækker bekymring” og vist et TV-indslag, der mest handler om, hvorvidt Generation Identitær er en farlig organisation under overskriften ”Skal vi frygte den indvandringskritiske organisation Generation Identitær?”. Endnu engang er den afdankede PET-chef Jakob Scharf gravet frem fra den kælder han lever i, for at komme med en udtalelse der er pure opspind, på trods af at han tidligere, er blevet udstillet som inkompetent. Som alle andre, der er kritiske overfor masseindvandringen, så er vi vant til den slags. Men hvorfor er det egentlig, at danske journalister ofte vælger lige den vinkel, når de skal rapportere om en erklæret ikke-voldelig patriotisk organisation?

Hvad står vi for?

Men først vil vi gerne lige gøre det klart, hvad Generation Identitær egentlig står for.

Generation Identitær har et beskedent ønske: Vi vil gerne have, at antallet af ikke-vestlige migranter og deres efterkommere her i landet falder, i stedet for at stige, som er hvad det har gjort siden masseinvandringens begyndelse.

Vi ønsker at bevare det danske og de europæiske folk og deres kultur, ikke fordi vi synes at vi er andre overlegne, men fordi det er vores kultur og det er den eneste vi har.

Vi ønsker at dansk kultur skal være den ledende i Danmark, italiensk kultur i Italien, osv. Hvis ikke dansk kultur skulle være ledende i Danmark, hvor så? Danskere og deres kultur udfolder sig kun her i landet, og derfor skal vi værne om det.

Derudover ønsker vi at have en demokratisk samtale om, hvad identitet er. Hvad vil det sige at være dansk eller at være europæisk. Det synes vi er vigtigt at tale om.

Generation Identitær tager klart og tydeligt afstand fra politisk vold. Vi mener at demokrati er en stærk europæisk tradition, og vores virkemidler er klar og tydelig tale, gadeaktivisme og endda også det vi synes er særligt dansk: humor. Man kan jo spørge sig selv om farlige typer ville have lyst til at give Inger Støjberg en kage, uddele en pris til en alternativist eller klæde sig ud som en kamel?

Vi mener, at det vi står for er ganske moderat og vores virkemidler ligger tættere på organisationer som Solvognen end på militante bevægelser. Så hvorfor er det, at vi igen og igen ser overskrifter og vinkler, der forsøger at mistænkeliggøre os?

Patriotisme er det eneste ægte oprør

Hovedårsagen til at journalister ofte vælger disse vinkler, er at patriotisme og ønsket om at bevare egne traditioner, egne folk og deres kulturer, er det mest rebelske man kan foretage sig i dag. Den yderste venstrefløj, der i høj grad benytter sig af udemokratiske metoder som vold og hærværk, belønnes af kommunen med et eget hus, hvor de kan radikalisere endnu flere, og den angiveligt ”oprørske” klimabevægelse Extinction Rebellion får uden problemer lov til at spærre offentlig vej i et helt døgn midt i København uden problemer, samtidigt med, at de kræver noget så ekstremt som en nødtilstand, hvor almindelige principper for demokratiet skal ophæves så man kan redde miljøet.

Både de venstreradikale og ikke mindst disse klimaaktivister, får stor støtte fra journalister. Sidstnævnte roses i høj grad for deres fredelige civile ulydighed i radio, TV og dagblade.

Disse, angiveligt oprørske bevægelser, udfordrer på ingen måde status quo. Deres ønske om at nedbryde nationale grænser, at øge masseindvandringen, om at nedbryde traditioner og indføre overnationale beslutningsorganer står ikke i modstrid til de grundlæggende værdier som deles af store globale firmaer, og flertallet af de politikere, der sidder i parlamentet. For alle disse deler ønsker om fri bevægelighed af arbejdskraft, varer og at overnationale aftaler sættes før de enkelte befolkningers velbefindende.

Det burde ikke være sådan, men det synspunkt at man skal være stolt af hvem man er, og at man skal bevare og forsvare sit eget folk og deres kultur, er i globalismens tidsalder blevet noget af det mest angstprovokerende. For det ville i sandhed vælte den politiske dagsorden, hvis folk i Europa satte deres eget folks overlevelse over den evige jagt på mere vækst og den evige krig mod normer og traditioner, der skal sørge for at vi har maksimal frigørelse fra alle mennesker omkring os.

Hvis en gruppe består af marginaliserede tabere, der drømmer om vold eller endda benytter sig af den, så er de nemme at feje til side. De får aldrig indflydelse på noget. I Generation Identitær samler vi kvikke, stærke og motiverede unge mennesker, der bruger de ikke-voldelige metoder, som igennem tiden har vist sig at være de allermest effektive. Der er ingen tvivl om, at det at vi holder fast i dette, er noget der gør mange i journaliststanden utrygge.

Virkeligheden er farlig

På det seneste er vi især blevet kritiseret for at tale om befolkningsudskiftning. Dette er især taget til efter at Brenton Tarrant, terroristen, der dræbte et stort antal mennesker i en moské i New Zealand efterlod sig et manifest med titlen ”The Great Replacement”. En handling vi naturligvis tager dyb afstand fra.

Den store udskiftning eller befolkningsudskiftning omtales ofte som en ”farlig idé”. Men det er ikke en idé, men en realitet. Andelen af ikke-vestlige migranter og deres efterkommere er voksende og vil vokse også i fremtiden. Det er ingen demografer uenige i.

Det er ligeledes et faktum, at der ikke skal særligt mange migranter til, før det forandrer vores samfund fuldstændigt. På Nørrebro i København er der sølle 18% ikke-vestlige migranter, men gadebilledet minder mange steder mere om Mogadishu eller et arabisk land end det minder om et gammel dansk arbejderkvarter. Der behøver således ikke være 30% eller 50% før vi skal være bekymrede og når vi først det antal, så er det virkelig svært at vende udviklingen. Derfor synes vi, at den skal vendes nu.

Vores folk og vores kultur anser vi for at være det vigtigste at bevare, og vi har naturligvis ikke tænkt os at holde op med at beskrive virkeligheden og sige vores mening, fordi en terrorist vælger at begå en modbydelig handling. Tværtimod mener vi, at det er endnu vigtigere, at insistere på at fredelige og demokratiske metoder er den vej man skal gå, hvis man gerne vil arbejde imod befolkningsudskiftningen. Verden har ikke brug for flere radikaliserede tosser, og vi har ikke tænkt os at overlade så alvorlig en sag som vores folks overlevelse til ekstremister.

Er der noget at være bekymret for?

I forhold til om man bør bekymre sig for at Generation Identitær skulle være eller blive voldelige, så er svaret et klart nej. Uanset hvor mange gange pressen og andre skulle forsøge at insinuere dette, så holder vi fast i det vi mener er rigtigt: Vores ikke-voldelige aktivisme. Den er vores styrke.

Men der er til gengæld god grund til at være bekymret for Generation Identitær, hvis man ønsker fortsat masseindvandring, destruktion af værdier af traditioner og nedbrydning af dansk og europæisk identitet. For det vil vi kæmpe imod, med fredelig aktivisme, med ord og med oplysning til det danske folk.

Du kan også komme op af sofaen og blive aktiv for din egen fremtid i et stærkt og patriotisk fællesskab. Se hvordan her.

Tags: