LOADING

Type to search

Aktivisme

Sharia-patrulje forhindrer haram-svømning i Lyngby

En flok vantro ignorerer patruljens påbud

Torsdag aften rykkede en sharia-patrulje og deres kamel ud til Lyngby Svømmehal, for at sikre sig at de islamiske love blev overholdt, og at de svømmende blev holdt strengt kønsopdelt. En del brugere af hallen havde ikke helt forstået, at det var haram at bade sammen begge køn, og måtte gentagne gange have forklaret, at svømmehallen denne aften var forbeholdt mænd. Desværre respekterede ikke alle patruljens påbud.

Sharia-patruljen og medbragt kamel

De mange kvinder, der gik forgæves var noget skuffede, men sharia-patruljen kunne berolige dem med, at der blev flere og flere svømmehaller i Danmark, hvor man holder den 100% halal og mænd og kvinder ikke kommer i nærheden af hinanden.

Sharia-patruljen gør opmærksom på, at en af de allerbedste midler til en bedre integration i Danmark, er at man fuldstændigt underkaster sig Allahs love. ”Den eneste måde, hvorpå man kan få indvandrere og efterkommere og efterkommernes efterkommere til at deltage i det danske foreningsliv er ved at islamisere det fuldstændigt” lyder det fra den ene af de to mænd, mens hans kaster et misbilligende blik på en forbipasserende dansk kvinde med en kort sommerkjole på.

Sharia-patruljen har tænkt sig at fortsætte sit arbejde for at udbrede kønsopdelt svømning i Danmark, og med den nye regering og en række politikeres støtte, vurderer de, at det næppe varer længe, før langt størstedelen af de danske svømmehaller tilbyder halal-svømning.

Tags: