LOADING

Type to search

Aktivisme

Kage til Inger Støjberg: Byg Fort Europa!

Aktivister fra Generation Identitær var i dag inde for at overrække en kage med påskriften ”Byg Fort Europa!” til Inger Støjberg, for at opfordre hende og regeringen til at støtte de EU-lande, der gør deres for at beskytte Europas ydre grænser.

Udover kagen, overrakte vi også et brev. Det kan du læse her:

Kære Inger Støjberg,
Fredag morgen samlede containerskibet Alexander Mærsk over 100 migranter op i Middelhavet. Italien, der har modtaget så mange migranter, der har spredt sig videre ud i Europa, har taget et modigt og rigtigt skridt, og har lukket deres havne for illegal indvandring.

I går udtalte du, at du forventede, at den italienske regering bragte det her i orden. Du sagde også, at fordi det er migranter, der var på vej til Italien, så er det ”selvfølgelig også Italien, der skal tage imod dem.” Desværre endte det med at Italien bøjede sig for presset og lod de illegale migranter gå i land i Italien.

Det er beklageligt, at Alexander Mærsk havnede i en svær situation, da de strandede ud for Italiens kyst med så mange migranter ombord. Men det er endnu mere beklageligt, at du ikke tog ansvar for Europas fremtid i denne situation, og støttede den italienske regering i deres beslutning om at ikke at tillade illegale migranter at komme i land i Italien, og dermed Europa. Skibet havde bestemt overlevet nogle dage ud for Italiens kyst, men det gør det Europa vi kender ikke, hvis masseindvandringen fortsætter.

Ingen lande i Europa kan løse migrantproblemerne alene. Enkelte nationer, som Ungarn, Italien m.fl går enegang for at beskytte deres egne befolkninger. Når nogen beskytter Europas ydre grænser, så beskytter de os alle sammen, og derfor mener vi at Danmark bør støtte de lande, der går forrest for at stoppe den masseindvandringen i Europa.

I stedet for at insistere på at migranterne skulle i land i Europa, så burde Danmark være gået i dialog med Italien om, hvordan vi bedst muligt kunne transportere migranterne tilbage til Afrika. Det er på tide, at vi i Europa står sammen for at løse de her problemer, i stedet for at sende dem videre til andre europæiske lande.

Du er jo kendt for at fejre de mindste stramninger på udlændingeområdet med kage. I stedet for at fejre en masse små stramninger, så synes vi du skal arbejde for at vi følger i Italiens fodspor, og lukker for adgangen til Europa for migranter. Derfor har vi valgt at forære dig en kage, hvorpå der står ”Byg Fort Europa!” – det er sådan set den eneste stramning, der brug for.

Får vi sikret de ydre grænser og stoppet for masseindvandringen, behøver du aldrig at købe en kage igen.

Mvh

Generation Identitær

Tags: