LOADING

Type to search

Kommentarer

Replik i Berlingske: Hvad Generation Identitær egentlig vil

Det var med en blanding af undren og morskab, at vi i Generation Identitær Danmark læste journalisten Simon Valeurs artikel om vores bevægelse i Berlingske søndag den 5. august. Her blev vi fremstillet som en fordækt gruppe. Dette på trods af at vi jævnligt stiller op med både billeder og navne, og deltager ivrigt i den danske debat med vores holdninger, ligesom vi også stillede op til gentagne interview med Simon Valeur.

Generation Identitærs reelle politiske synspunkter var der ikke meget plads til, derfor vil vi gerne kort ridse op, hvad vi arbejder for.

Stop den store udskiftning. Siden masseindvandringen begyndte i 1960erne, er andelen af ikke-vestlige indvandrere kun steget. Vi ønsker, at masseindvandringen stoppes, og en remigration sættes i gang nu, så udviklingen vendes i tide.

Imod multikulturalisme og for en ledende dansk kultur i Danmark. Hvis dansk kultur skal overleve i en globaliseret verden, skal den være dominerende i Danmark. Alle kulturer skal ikke være ligestillede, her hvor vi bor.

Vi vil have gang i debatten om dansk og europæisk identitet. I en tid hvor migrantkrisen er blevet en permanent tilstand og klimakatastrofer lurer om hjørnet, er det nødvendigt at vi taler om hvem vi er, og hvad vi vil som samlet folk.

Derudover er Generation Identitær et fællesskab, som mener at det er bedre at arbejde for Europas fremtid, dyrke sport og læse bøger, end at drikke hjernen ud og gå i byen hver weekend, som den dominerende ungdomskultur dikterer. Dette finder man åbenbart betænkeligt hos Berlingske.

I det seneste år har vi gennemført en række aktioner: Vi har bygget en mur foran Europa-Huset , givet en kage til Inger Støjberg,skrevet breve til politikere, stillet os op med bannere og meget mere. Alt sammen for at fremme den demokratiske samtale om disse emner. Vi opfordrer naturligvis alle til at komme op af sofaen og blive aktive med os. Det gælder Danmarks og Europas fremtid.

Tags: