LOADING

Type to search

Aktivisme

Aktion: Byg Fort Europa!

Generation Identitær har i dag bygget en mur foran indgangen til Europa-Huset i København med påskriften ”Byg Fort Europa”. Vi kræver, at Europas politikere stopper snakken og i stedet arbejder for at forsvare Europas ydre grænser.

Ved det nyligt afholdte krisemøde for Europas topledere var der ganske vist nye toner om modtagelses-centre for migranter udenfor EU’s grænser, men de toner klinger hult, for reelt var det tom snak uden forpligtelser.Ved underskrivelsen af Marrakesh-aftalen i maj, erklærede størstedelen af EU-medlemmerne, at de havde til hensigt at gøre illegal migration fra Afrika til legal migration. En hensigt, der blev styrket ved krisemødet i juni, hvor man fokuserede på at begrænse den illegale migration, igennem at undersøge om Europas ”pull” faktor kan flyttes til lande i Nordafrika, ved at man opretter modtagelses-centre for migranter der. Noget disse lande på forhånd har sagt nej til, hvilket ikke kan undre.

Samtidigt gav man på mødet udtryk for at EU fortsat skal modtage de migranter, der kommer illegalt hertil. Lars Løkke erklærede, at også Danmark vil være villig til at ”tage vores del” af migranter i fremtiden. Med andre ord, er der ingen ægte forandringer på vej. Befolkningsudskiftningen i Europa fortsætter ufortrødent. Europas politikere svigter deres befolkninger. Byg Fort Europa og gør vores fremtid sikker!

Generation Identitær ønsker:

  • En no way-policy, hvor ingen illegale migranter kan få ophold i Europa.
  • Fuldstændigt asylstop i hele Europa
  • Byg Fort Europa – Brug ressourcer på at styrke Europas ydre grænser
Tags: