LOADING

Type to search

Aktivisme

Stop moskeen i Holbæk! – BrevkampagneGeneration Identitær har i dag sendt et brev til hvert enkelt medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk med en opfordring til at stemme imod opførelsen af Erdogans nye moske i byen. Du kan læse hele brevet her:

“Kære Kommunalbestyrelsesmedlem,

Holbæk Kommune står overfor en beslutning om, hvorvidt der skal gives tilladelse til at opføre en ny stor moske med tilhørende ”islamisk kulturcenter”. Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil opfordre dig til at stemme imod opførelsen. Grunden er at der er tale om en moske, der vil fremme den tyrkiske diktator Erdogans islamisme og tyrkiske nationalisme i Danmark. Desuden vil moskeen være med til at skabe parallelsamfund i Holbæk.

Foreningen og Erdogan

Foreningen bag den nye moske hører under Dansk Tyrkisk-Islamisk Stiftelse, som er en del af det tyrkiske religionsministerium Diyanet. Dette fremgår af en række artikler i den danske presse.
Den nye moske i Holbæk er en del af Diyanets indsats for at sprede islam i Danmark. Tidligere på året åbnede en stor moske i Roskilde, som er ejet af Diyanet, hvor man har hentet en imam fra Tyrkiet, der kan sprede Erdogans holdninger i Danmark. Der er i alt 27 moskeer i Danmark, der drives med støtte fra den tyrkiske stat. 8 af dem, heriblandt moskeen i Holbæk, er enten ekspanderet eller har planer om det. Dette sker for at øge Erdogans indflydelse i Danmark.

Moskeers rolle under Erdogan

Det er veldokumenteret, at Erdogans styre anvender moskeer til at overvåge politiske modstandere blandt tyrkere bosat udenfor andre lande. Således er der blevet udsendt et brev til Diyanet-moskeer i 38 lande, hvor man opfordrer imamer til at angive støtter af Gülen-bevægelsen til de tyrkiske myndigheder. Diyanet har indrømmet, at de har samlet disse oplysninger ind.
Forskeres analyser af fredagsbønner i Diyanet-moskeer viser, at de anvendes til at udbrede Erdogans nationalistiske og islamistiske budskaber. Som kommunalbestyrelsesmedlem, skal du vide at når du støtter opførelsen af den nye moske med tilhørende kulturcenter, så er du med til at øge Erdogans indflydelse i det danske samfund. Ligeledes er du med til at fastholde herboende tyrkere i parallelsamfund.

Parallelsamfund

Det danske foreningsliv, er en vigtig del af dansk kultur og det er blandt andet her vi møder hinanden. Det samme bør naturligvis gælde for herboende tyrkere. Laver man fx egne idrætsforeninger med religiøst islæt, som det er planen her, kan det øge risikoen for at der opstår yderligere parallelsamfund i Danmark. Det er derfor stærkt bekymrende, at den nye moske vil indeholde en række forskellige aktiviteter i form af kultur- og fritidstilbud.

Vi anbefaler, at du stemmer nej til den nye moske, hvis du gerne vil modarbejde Erdogans indflydelse i dit lokalsamfund, og forhindre at der dannes yderligere parallelsamfund i Danmark.

Mvh

Generation Identitær”

Tags: