LOADING

Type to search

Aktivisme

Aktion: Stop vold mod kvinder – remigration nu!

I anledning af kvindernes internationale kampdag foretog identitære aktivister her til morgen en banneraktion på taget af Kvinfo, for at gøre opmærksom på at kvinder i Danmark i høj grad er udsatte for importeret vold, som resultat af indvandringspolitikken.

#metoo kampagnen har fået stor opmærksomhed, men den har i Europa været blind for, at vold mod kvinder i langt højere grad begås af ikke-vestlige migranter end af europæere. Således er ikke-vestlige indvandrere kraftigt overrepræsenteret i voldtægtsstatistikker. Overrepræsentation finder man også på krisecentrene, hvor halvdelen af kvinderne har ikke-vestlig baggrund.

Det samme mønster ser man desværre over hele Europa. Ekstreme tilfælde som de mange overgreb den berygtede nytårsnat i Köln stikker ud, men det er kun toppen af isbjerget.

Kvindebevægelsen har i høj grad svigtet Europas kvinder ved at støtte op om åbne grænser og masseindvandring, med skæbnesvangre følger. Derfor har en gruppe europæiske kvinder startet hashtagget #120db – den volumen en overfaldsalarm har – som et alternativ til #metoo, der ikke tager fat dér hvor det står allerværst til.

Rundt omkring i Europa ser vi kvinder vågne op, og protestere mod den importerede vold. Således har der i Tyskland på det sidste været en række store demonstrationer med flere tusinde deltagere, der har protesteret mod netop dette.

Hvis volden mod kvinder i Danmark skal nedbringes, skal migrantstrømmen vendes. Det er det vi kalder remigration. Vi håber, at den danske kvindebevægelse snart vågner op og begynder at arbejde for at gøre landet så sikkert som muligt for kvinder, ved at sætte en stopper for importeret vold.

#RemigrationNu

Tags: