LOADING

Type to search

Lad ikke mørkets kræfter vinde: Stop Den Store Udskiftning!

Søndag formiddag hang identitære aktivister et skilt med teksten “Lad ikke mørkets kræfter vinde: Stop ‘Den Store Udskiftning’!” om halsen på Christian Lemmerz’ hæslige bronzestatue ved navn ‘GODOT’. Lemmerz og hans kunstnervenner er et symptom på det forfald, vi ser i vores kultur, og som muliggør de radikale demografiske forandringer, som finder sted nu. Den slags kunstværker bør hverken støttes økonomisk eller udstilles i det offentlige rum. Generation Identitær siger nej til moderne og dekadent kunst, som forsøger at nedbryde alt, hvad der er godt og opbyggeligt. Ja til fortællinger om Europas storhed og historie – nej til mørkets kræfter! 

Sådan ser den rædselsfulde statue på Amager ud

Rådne grise og kondomer

Tidligere i år blev bronzestatuen ‘GODOT’ af Christian Lemmerz opført på Amager. Den tyske kunstner står bag en række usmagelige værker. Han har blandt andet udstillet rådne grise og lavet et digt ved i blindskrift at kaste kondomer med hvid maling op på en hvid væg. 

Lemmerz står med andre ord for en kunstform, der kun har til formål at forarge, provokere og nedbryde.

Lad ikke mørkets kræfter vinde

 Et tegn på forfald

Denne samfundsundergravende form for kunst er et symptom på, hvor kulturelt og åndeligt ødelagt vores samfund er. Det er udtryk for et kulturelt selvhad, ligesom når europæere går på gaden til støtte for Black Lives Matter og kræver statuer væltet og vores historie omskrevet. Det samme er tilfældet, når Statens Museum for Kunst agerer arnested for venstreradikal identitetspolitik, eller når regeringen tildeler én million kroner til at få genopført den rædselsfulde og anti-danske ‘I Am Quen Mary’-statue

Lemmerz og hans kunstnervenner angriber vores kultur, men i stedet for at forsvare os, som ethvert sundt samfund ville gøre, belønner vi disse mennesker med penge og anerkendelse. Det understreger vores eget selvhad og manglende forsvarsvilje, som er selve årsagen til, at de indfødte befolkninger i Europa er ved at blive udskiftet med fremmede folkeslag i disse år. 

Afvis mørkets kræfter 

Vi bør som samfund ikke honorere dette med statslige støttekroner eller offentlige arealer til disse moderne kunstneres hæslige projekter. I stedet bør vi hylde og mindes Danmarks og Europas stolte historie. Vi har ikke behov for mere aftabuisering, normbrud eller selvhad, men derimod opbyggelige fortællinger om os som folk.

Det er tid til at genopdage vores arv og huske, hvem vi er. 

Lad ikke mørkets kræfter vinde – stop ‘Den Store Udskiftning’!

Tags: