LOADING

Type to search

Vi omdøber Regnbuepladsen: Forsvar kernefamilien!

Fredag morgen omdøbte identitære aktivister Regnbuepladsen til ’Den Traditionelle Families Plads’. Generation Identitær modsætter sig LGBT-ideologien og slår et nødvendigt slag for kernefamilien, som i disse tider er under angreb. Senest har vi set, hvordan Københavns Kommune har pålagt sine medarbejdere at bruge et kønsneutralt sprog og droppe ord som ”mor og far” og ”mand og kone” i mødet med borgerne. Samtidig ser vi politikere, der fra Folketingets talerstol påstår, at mænd kan menstruere og føde børn. Samme politikere fremsætter lovforslag om at give børn helt ned til 0 år mulighed for juridisk kønsskifte, ligesom de giver hormonbehandling til børn, der ikke engang er nået pubertetsalderen. Homoseksuelle par forsøges at ligestilles med den traditionelle familie ved at muliggøre medfaderskab, køb af børn via kommercielle rugemødre og adoption. Alt sammen er udtryk for et ideologisk angreb på den traditionelle familie, kønsrollerne og selve vores civilisation. Generation Identitær siger klart og tydeligt nej til LGBT-ideologien!

Regnbuepladsens pædofile rødder

Oprindeligt skulle Regnbuepladsen opkaldes efter aktivisten og medstifteren af LGBT+ Danmark, Axel Axgil, der i 1980’erne i protest meldte sig ind i Pædofiligruppen, fordi gruppen var blevet smidt ud af ‘Landsforeningen for bøsser og lesbiske’ – i dag kendt som LGBT+ Danmark. 

Navneforslaget blev dog trukket tilbage efter protester over Axel Axgils problematiske fortid, og i juli 2014 fik Regnbuepladsen officielt sit navn. Pladsen fik sit navn som en hyldest til såkaldt mangfoldighed og frisind i København.

Under et af skiltene på pladsen står der: “Navngivet efter Regnebueflaget: Symbolet på bøssers, lesbiskes, biseksuelles og transkønnedes kamp for lige rettigheder og på tolerance og frisind.” 

Dén tolerance og dét frisind, de mener, er eksperimentel kirurgi og livslang hormonbehandling til børn og psykisk syge, normalisering af pædofili og andre syge tilbøjeligheder, som vi ser forsvaret og promoveret i dag. 

Københavns Kommunes LGBT-knæfald

For nylig kom det frem, at Københavns Kommune i samarbejde med de to venstreorienterede lobbyorganisationer, Kvinfo og LGBT+ Danmark, har lavet en vejledning til et kønsneutralt sprogbrug, som man stærkt opfordrer alle kommunens medarbejdere til at følge, når de møder borgerne. 

I vejledningen står der bl.a., at man bør undgå kønnede betegnelser, såsom “mor og far”, “mand og kone” osv. 

Københavns Kommune begrunder dette med, at man ikke bare kan antage folks køn, og at en familie ikke nødvendigvis består af far, mor og børn. 

Men det er en løgn og et knæfald for LGBT-ideologien, der vil opløse den traditionelle familie, som den ser som patriarkalsk og heteronormativ. Regnbuepladsen ligger lige ved siden af Københavns Rådhus, så det er særligt passende, at vi i dag har omdøbt pladsen.

Angreb på vores kultur

Når politikere og lobbyorganisationer vil sikre homoseksuelle mænd retten til medfaderskab over de børn, som de ofte køber sig til gennem en rugemor i udlandet, og når samme organisationer arbejder for såkaldt kønsskifte til små børn, og de påstår, at mænd kan menstruere og føde børn, så er det et frontalangreb på vores civilisation. 

Regnbuefolket forsøger at fjerne en af grundsøjlerne i vores kultur, når de vil erstatte kernefamilien med familiekonstellationer og -strukturer, der ikke er naturlige og frugtbare. Det er samtidig et radikalt brud med vores tradition.

Forsvar for familien

Den traditionelle familie udgør selve fundamentet under vores samfund. Uden den har vi ikke en orden, der sikrer en tryg og stabil opvækst. Et barn har brug for både sin mor og far, og det krav skal barnet ikke fratages, fordi homoseksuelle synes, at de skal realisere deres drømme om at få en familie.

At få børn er ikke en menneskeret. Børn bliver skabt i kærlighed mellem en mand og en kvinde, og dén naturlige orden skal ikke ødelægges for at lefle for LGBT-miljøet. 

I Generation Identitær er vi fuldt ud bevidste om, hvor essentiel en rolle kernefamilien spiller i vores kultur, og når den i disse tider er udsat for så voldsomt et angreb og bliver forsøgt udvandet, så ser vi det som vores pligt at forsvare den.

Vi bør holde op med at hylde det nedbrydende og i stedet hylde det, som vores civilisation er bygget på. Længe leve den traditionelle familie! At opkalde en plads til ære for den midt i København er intet mindre end passende.

Tags: