LOADING

Type to search

150-året for Grundtvigs død: Husk hvem du er!

Identitære aktivister var på gaden i Aarhus for at minde om alt det, som vores politikere helst ser glemt: at vores eksistens som folk er truet af masseindvandringen og det meningsløse forbrug. For eliten ser helst, at den indre tomhed fyldes med forbrugsvarer, når alle givne normer, rammer og identiteter er nedbrudt. Vores identitet som folk er truet. På 150-året for Grundtvigs død mindes vi en af de største danskere i nyere historie. Mange af hans indsigter kan vi i dag bruge til at forstå, hvem vi er som folk. Med Grundtvig og hans tanker om danskhed klar i erindringen kæmper Generation Identitær imod angrebet på danskerne.

På plakatsøjler ophænges Grundtvig-plakater med budskabet om, at vi skal huske, hvem vi er som folk

Husk hvem du er!

Politikerne har i de seneste ugers valgkamp haft travlt med at tale om mink, udbudsreformer og skattelettelser. Ingen italesatte det, der egentlig er vigtigt, og som udgør rammen for vores fremtid; vores identitet, vores kultur og vores folk. For at finde sandheden om os selv bør vi konstant mindes om vores historie frem for at glemme, udviske eller omskrive den. I stedet for at skamme os over vores forfædre bør vi lære af fortidens kæmper og ikke tage deres indsats for givet. 150 år efter Grundtvigs død står han som en af de største danskere i nyere historie, og vi kan bruge mange af hans indsigter til i dag at forstå, hvem vi er som folk. Derfor klistrede identitære aktivister Aarhus bymidte til med plakater, der skal minde os om, hvad det vil sige at være dansk.

Grundtvig skriver:  

“Præst og Adel, Borger, Bonde,
Konstner, Skipper, Skolemand
Kalde alt Udansk det Onde,
Værge Danskens Fædreland,
Og mens hver har Sysler sine,
Alle dog hinanden ligne,
Har tilfælles Byrd og Blod,
Modersmaal og Løvemod!”

Også flyers blev uddelt, her med overskriften “Beskyt dit Europa”. Europa er under angreb, og kun ved aktivt at beskytte det kan vores hjem sikres.

Vi kæmper for Danmark, fordi det er vores land, og fordi vores fællesskab og identitet er det, der gør os til dem, vi er. Uanset om du er præst, skipper, skolemand eller bonde, er du først og fremmest dansk, og det er den primære identitet, som fortrænges og udviskes af masseindvandringen og den globale kapitalisme, der hellere ser din identitet købt end givet i arv. For vores nedarvede, kulturelle ballast er det, der former os og vores måde at være på. Vores historie som folk gør os til dem, vi er. Vores fælles historie er udgangspunktet for hele vores væren. Det er vores etnokulturelle identitet, og den kan ikke reduceres til leverpostej, arbejdsmarkedsdeltagelse, karakterer i grundskolen, dansen om et juletræ, eller hvilke andre kriterier vores politiske elite ellers forfladiget opstiller i et forsøg på at definere danskheden. Den er noget rodfæstet og dybt, som vi alle har tilfælles, og som er mere værd end tusind dyre armbåndsure og abonnementer til streamingtjenester.

Skal Europa have en fremtid? 

At Danmark og Europa har en fremtid er ikke noget, vi kan tage for givet. For der findes ikke et Europa uden europæere. Mange kulturer og civilisationer er gået til grunde igennem historien, og handler vi ikke, kan vi selv ende med at blive en blandt mange, hedengangne folkeslag.

Det er kun os danskere, som er garanten for, at dansk kultur også er den ledende kultur i Danmark om 200 år. Vores ret til at eksistere er noget, vi skal kæmpe for. Vi skal aktivt stå imod de udefrakommende trusler, som hver dag forsøger at undergrave vores historie og ret til at eksistere

Meld dig ind i kampen. Bliv aktiv!

Flyerens motiv var aktionen mod bønnekald i foråret 2020. Debatten om bønnekald er et af mange eksempler på, at vi som europæere fortrænges fra vores egne kulturområder.
Tags: