LOADING

Type to search

DR lyver om befolkningsudskiftning

I gårsdagens ‘Deadline’-udsendelse på DR2 kaldte vært Niels Krause-Kjær og to inviterede gæster begrebet ‘Den Store Udskiftning’ for en farlig konspirations- og sammensværgelsesteori, der kan føre til vold. En uoriginal påstand, som vi har hørt fremført mange gange før. Men ligegyldigt hvad feel-good-segmentet mener, så insisterer vi i Generation Identitær på at tale om den virkelighed, der udspiller sig i disse år, hvor Europa undergår radikale, demografiske forandringer, som truer med at bringe de indfødte befolkninger i mindretal. Uanset mainstream-mediernes mange løgne og forsøg på at delegitimere os og vores idéer, kæmper vi ufortrødent videre for et Danmark og et Europa, som også kan genkendes om 200 år. 

Konspiration eller kendsgerning?

“Dét sagde hun bare ikke!”

Sådan indledte ‘Deadline’-værten Niels Krause-Kjær søndagens udsendelse med henvisning til den franske præsidentkandidat Valérie Pécresse, som for nylig nævnte befolkningsudskiftningen i sin valgtale. Krause-Kjær påstår, at udtrykket dækker over en konspiration fra den yderste højrefløj. Herefter kom den første af to gæster, Dagbladet Informations Tore Keller, på banen og påstod, at idéen om ‘Den Store Udskiftning’ bygger på en forståelse af, at indflydelsesrige personer har en hemmelig plan om at udskifte europæerne med fremmede. 

Keller har åbenbart ikke læst sin egen avis i sommer, hvor vi tilbageviste, at der skulle være tale om en konspirationsteori. Som vi skrev dengang, så er den igangværende befolkningsudskiftning ikke systematisk iværksat af ondsindede magtmennesker, men et resultat af årtiers tankeløs masseindvandring, som et kulturelt selvhad og en velmenende humanisme har forhindret os i at gøre op med. Formålet med begrebet ‘Den Store Udskiftning’ er at beskrive, hvad der demografisk er i færd med at ske i Europa – nemlig at andelen af indfødte europæere er faldende og har været det i årtier, mens fremmede folkeslag er i hastig vækst inden for vores kontinent og har været det siden masseindvandringens begyndelse.

Udsendelsens anden gæst, den ph.d.-studerende Alberte Bové Rud, der også skriver for det stærkt venstreorienterede website Solidaritet, kørte videre i samme rille og påstod, at der med begrebet ‘Den Store Udskiftning’ er en tanke om, at der er bagmænd bag denne befolkningsudskiftning, som intentionelt arbejder for, at europæerne bliver udskiftet. Altså med andre ord en sammensværgelse. 

Konkret hvem, der abonnerer på disse konspiratoriske forestillinger om et hemmeligt udskiftnings-netværk, præciseres på intet tidspunkt, og hvad de har at gøre med Generation Identitær og de franske præsidentkandidater i skikkelse af Eric Zemmour, Marine Le Pen og Valérie Pécresse, som alle nævnes i udsendelsen, lader de også være usagt i DR-studiet. Det forhindrer imidlertid hverken vært eller gæster, der optræder som såkaldte eksperter, i at forsøge at bruge disse konspiratoriske spøgelser til at delegitimere alle os, som bekymrer os for Europas demografiske sammensætning. Meget pudsigt har Danmarks Radio inviteret to gæster ind med det samme perspektiv og den samme analyse. Uanset intention gør Danmarks Radio sig skyldig i at bortlede opmærksomheden fra de faktiske kendsgerninger, som er, at der foregår en demografisk transformation af Europa.

I gadebilledet skyder moskéer som denne op flere og flere steder i Europa som følge af befolkningsudskiftningen.

Åndelige brandstiftere 

Efter afspilningen af et klip, hvor begrebs-ophavsmanden Renaud Camus siger, at han afviser vold som et politisk middel, forklarer Alberte Bové Rud på opfordring af studieværten, hvilke gløder denne franske intellektuelle puster til: 

“Selvom han fremstår ganske fredelig, så er hans ord virkelig med til at antænde en vrede hos mange af dem, der følger ham.”

Her forsøger Rud at vise, at der er en årsagssammenhæng mellem beskrivelsen af de demografiske forandringer og den vold, som syge enkeltpersoner begår i begrebets navn. Derved siger hun implicit også, at Camus har et ansvar for højreekstremisme, selvom han eksplicit har sagt, at han er ikke-voldelig.

Rud læner sig med den logik op ad samme totalitarisme, som den tyske efterretningstjeneste Verfassungsschutz udviste i 2019, da den erklærede den identitære bevægelse for “højreekstrem” og kaldte dens medlemmer for “åndelige brandstiftere”. En dengang politisk beslutning, der hverken byggede på farlige aktiviteter eller trusler om vold, men derimod alene på bevægelsens kritik af islam og multikulturalisme. Et totalitært tiltag, der mistænkeliggør en legitim bekymring for, hvilket Europa vi giver videre til vores efterkommere. 

Intet Europa uden europæere

Et gennemgående problem for hele udsendelsen er, at hverken Krause-Kjær eller de to såkaldte eksperter forstår, hvad der gør Europa europæisk. Navnlig Alberte Bové Rud viser med sin udtalelser, at hun forestiller sig, at det er fuldstændig uproblematisk, hvis Europa primært var beboet af folk med rødder i Mellemøsten og Afrika.

Hendes problematisering af argumentet om, at antallet og den demografiske sammensætning betyder noget for samfundets sammenhængskraft, og hvilke værdier der hersker, er så vidtgående, at selv Det Radikale Venstre har gjort op med tanken!

I hendes tankegang ligger også en forventning og formodning om, at tilflytterne over tid bliver som os. En dybt naiv og forfejlet forestilling, som en række undersøgelser også modsiger – eksempelvis medborgerskabsundersøgelsen fra 2021, der klart viser, at migranter, og særligt efterkommere, ønsker, at det danske samfund skal tilpasse sig de muslimske befolkningsgrupper.

“Selvom han understreger, at han er ikke-voldelig, så beskriver han, at den europæiske befolkning er truet på dens eksistens”, fortsætter Rud om Camus. .

Sandheden er – uanset om Rud eller andre gutmenschen vil indse det – at kampen mod befolkningsudskiftningen ér eksistentiel. Den europæiske civilisation eksisterer kun, fordi den er beboet af europæere. Udskifter man den indfødte befolkning med andre folkeslag, vil Europa forvandle sig til noget andet. Vi ser det allerede i dag ved langt mindre demografiske procentsatser, hvor kæmpeghettoer og moskéer skyder op i vores storbyer, og regulære no-go-zones er virkelighed flere steder; det er Afrika og Mellemøsten i Europa. 

Dén udvikling kommer vi i Generation Identitær fortsat til at modarbejde med demokratiske, ikke-voldelige midler; vores land og civilisation skal også være genkendeligt om 200 år!

Tags: