LOADING

Type to search

Holbæk: Stop stormoskéen!

Tirsdag morgen blev den nye lokalplan, som skal give tilladelse til opførelse af en ny stormoské i Holbæk, behandlet af Økonomiudvalget og Klima- og Miljøudvalget. Morgenfriske aktivister fra Generation Identitær var naturligvis mødt op, for at gøre opmærksom på vigtigheden af at nedstemme forslaget. Med skilte, hvorpå der stod slagord som ”Stop Erdogans moskéer!” og ”Nej til ny moské i Holbæk!” hilste de udvalgsmedlemmerne velkommen. Det vides i skrivende stund ikke, hvad resultatet er.

Ny moske

Generation Identitær var i 2018 med til at forhindre salget af en grund til byggeri af den nye stormoské i Holbæk. Nu forsøger foreningen bag igen at komme til at bygge, men denne gang igennem et privat firma, der ser ud til at fungere som stråmand. Byggeriet omtales som et ”kulturcenter”, men der er tale om en moské med stærke bånd til Erdogan-styret. Du kan læse vores afsløring af det nye moskebyggeri her, hvor du kan se alle detaljerne.

Vigtigt med handling nu!

I Generation Identitær mener vi, at det er vigtigt at handle nu, allerede inden at projektet har slået ordentligt rod. Derfor vil vi også modarbejde det hele vejen, så vi kan forhindret at Erdogan-styret får bygget endnu en stormoské i Danmark.

Stormoskéen i Holbæk skal stoppes!

Du kan læse mere om Erdogans moskéer i Europa her.

Tags: