LOADING

Type to search

Tags:

Generation Identitær: Året der gik 2020

2020 var præget af corona, alligevel var det et travlt år for os med masser af aktioner og kraftige reaktioner på vores aktivisme fra både migranter og ministre. I alt 34 aktioner er det blevet til, hvilket svarer til lige under 3 om måneden. Det er det travleste år vi har haft, så selv om Danmark har været nedlukket, så har det ikke været tilfældet for os.

Vi siger tak til alle dem, der har støttet os, og vi håber at I vil støtte os fortsat, så vi kan få endnu mere aktivisme i 2021. Vi går foran, fordi I står bag os. Af hjertet tak!

Her kan du se lidt af det vi har lavet i løbet af året, hvis du skulle have gået glip af det, da det skete eller du bare trænger til at få genopfrisket hukommelsen.

Start med at se videoen om året der gik.

Stop Bønnekald

Vores mest provokerende aktion i 2020 var uden tvivl da vores aktivister besteg et tag midt i en af landets værste ghettoer og smed et kæmpebanner ud, hvorpå der stor ”Stop bønnekald!”. Forud for aktionen havde der fundet et offentligt bønnekald sted i Gellerup, hvilket havde forårsaget en del debat. Debatten døde dog hurtigt ud, men fik et kæmpe boost da vores aktion fandt sted. For migranterne i bydelen reagerede ved både at arrangere massebøn foran den lokale kirke, samt ved at køre i larmende korteger igennem Gellerup i scener, der mere lignede noget fra Gaza end fra Danmark.

Vores aktion blev nævnt i mange medier og på TV, og pludselig var debatten om bønnekald aktuel igen. Det endte med at både integrations- og udlændingeministeren og sågar statsministeren måtte forholde sig til bønnekald.

Mange af jer derude hjalp også til med kampagnen imod bønnekald og fik tilsendt badges, klistermærker og badges, der blev spredt over hele landet. Stærkt arbejde af alle dem, der deltog!

Rensning af statuer for BLM-graffiti

Black Lives Matter havde en kort opblomstring i Danmark før sommeren, men døde heldigvis hurtigt ud igen. Dette syge amerikanske fænomen medførte mange dårlige ting, ikke mindst hærværk mod den danske kulturarv. Flere statuer blev overmalet med slagord og fik hældt rød maling over sig. Vores aktivister var igen og igen på pletten for at gøre statuerne rene, for at vise, at fortiden er værd at værne om, samt at man aldrig skal gå på knæ for de venstreradikale.

Kamp mod moskéer

Islam forsøger altid at udvide, der hvor religionen findes. 2020 var ingen undtagelse og her forsøgte man igen at få gennemført en ny stormoské i Holbæk. Generation Identitær havde tidligere været med til at afværge en ny moské i byen, og heller ikke i 2020 fik man held til at etablere en ny Erdogan-styret stormoské i byen. Vi var på pletten til informationsmøder, hvor tyrkiske Erdogan-tilhængere forgæves forsøgte at intimidere os, og da de holdt demonstration dukkede vores egen version af Erdogan op.

Helt så godt gik det ikke i Slagelse, hvor man fik ændret lokalplanen således, at en Erdogan-moské nu helt lovligt kan blive liggende. Det på trods af at vi i Generation Identitær havde afsløret, at der var tæt forbindelse mellem Socialdemokratiet og Erdogan-moskéen.

Også 2021 vil uden tvivl være præget af arbejdet med at forhindre spredningen af nye moskéer i Danmark.

30 tiltag for remigration og til fremme af dansk identitet

Noget af det vigtigste vi lavede i 2020 var uden tvivl vores hæfte: ”30 forslag for remigration og til bevarelse af dansk identitet” – et hæfte, som vi sendte til samtlige danske folketingsmedlemmer. Siden vi startede tilbage i 2017 har vi talt om remigration, og mange har bedt os om at uddybe, hvad det egentlig betyder. I 2020 konkretiserede vi, hvad det kunne betyde og præsenterede en realistisk vision for, hvordan danskerne kan tage deres land tilbage.

Multikultur dræber

Et tilbagevendende emne for os i 2020 ydmygelsesvold og migrantvold mod indfødte europæere. I en opsigtsvækkende aktion gik vi igennem København med en hvid kiste, som vi nedlagde foran Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Send islamisterne hjem!

2020 slap vi ikke igennem uden islamisk terror. I Wien, Paris og Nice måtte europæere lade livet, som vi har set så mange gange før, og som vi desværre kommer til at se igen og igen, indtil den dag vi selv tager de nødvendige skridt for at stoppe det. Generation Identitær var klare i mælet: Send islamisterne hjem!

Da islamister demonstrerede på gaden i København var vi naturligvis på pletten for at give dem modstand.

Coronahjælp til de svageste danskere

Mange svage danskere var ladt i stikken da corona først ramte Danmark. Generation Identitær hjalp med mad og andet til de skæve eksistenser, og indkøbshjælp til de ældre.

Remigration!

Vores konstante kampagne for at løse de enorme migrationsproblemer, som Europa lider under, og sætte gang i remigrationsindsatsen fortsatte i 2020. Her gennemførte vi store aktioner på Langebro i København, og i ghetto-området Brøndby Strand.

Drop materialismen

Vi gjorde opmærksom på, at der er andre trusler mod europæisk identitet end islam og masseindvandring, og det er den tomme materialisme, som inspireret af USA pumpes ud i vores samfund, hvor vi igen og igen opfordres til tomhjernet forbrug.

Medier og Christiansborg

I starten af året var vi i debat på Christiansborg. Arrangementet var arrangeret af Trykkefrihedsselskabet, og skulle egentlig havde fundet sted på Vartov i København, men da venstreradikale truede med vold, turde de ikke lægge lokaler til. Heldigvis blev vi inviteret til debat på Christiansborg i stedet. Mens sortklædte voldstumper stod og frøs indenfor, havde vi en fin debat indenfor i varmen.

Medieoptrædender var det en del af i 2020. Vi var dog især glade for at besøge podcasten Ytringspligt, som du kan se her.

Sletning på sociale medier

Når man er i ægte opposition får man ikke noget foræret. Alt er noget vi kæmper os til, selv det som andre tager for givet, fx at have en tilstedeværelse på sociale medier. Vi har også i 2020 fået slettet flere konti på sociale medier. Twitter slettede et stort antalt identitære twitterkonti, herunder vores. Der findes dog allerede en ny konto du kan finde her.

Hvis du ikke har abonneret på vores nyhedsbrev, så er det tid til at gøre det nu. Her kan du altid følge med uanset om vi slettes på andre platforme. Følg os også på Parler.

Tak for støtten!

I denne artikel har du set nogen af de aktioner, som vi har lavet i Aarhus, Aalborg og København i 2020. Alt dette er kun muligt fordi så mange af jer støtter os. Vi siger stort tak for den støtte I har givet. Vi får foran, fordi I står bag os.

Hvis du vil støtte os så vi også kan få aktivisme i 2021 kan du enten gøre det via kreditkort her eller via MobilePay 39601.

Husk at du også kan gøre en forskel ved at blive aktiv. Se hvordan her.

Vi er klar til 2021!

Tags: