LOADING

Type to search

Konference på Borgen: Fjerde erkendelse er remigration

Identitære aktivister var i dag mødt op foran Christiansborg med skilte, flyers og pjecer til gæsterne til Frederik Vads konference om den tredje erkendelse i udlændingedebatten. Socialdemokratens tredje erkendelse går ud på, at »arbejde, uddannelse, bolig, deltagelse i foreningslivet og en pletfri straffeattest ikke er nok alene, hvis man samtidig bruger sin position til at undergrave det danske samfund indefra«. I Generation Identitær er vi glade for, at Frederik Vad langt om længe har indset, hvilke problemer der følger af den masseindvandring, som hans eget parti har faciliteret gennem flere årtier. Nu mangler vi bare, at han og Socialdemokratiet også når til den fjerde erkendelse, som er, at integration er en løgn, og at remigration er eneste farbare vej frem.

Gæsterne ville gerne snakke med os om den fjerde erkendelse i udlændingedebatten

Udlændingepolitisk konference på Borgen

I dag løb en konference om den såkaldte tredje erkendelse i udlændingedebatten af stablen på Christiansborg. Konferencen var arrangeret af Socialdemokratiets Frederik Vad, der bl.a. havde inviteret den svenske sociolog Göran Adamson til at tale.

Adamson siger i dag i et interview i Kristeligt Dagblad , at dét, som nogle danskere kalder konspirationsteorier, allerede er en realitet i Sverige. Den svenske sociolog siger også, at der er stor forskel på folkeslag, og at det multikulturelle samfund er en utopi:

»Jeg ville heller ikke blive tyrker, hvis jeg flyttede ud på landet i Tyrkiet og blev mødt af smilende bureaukrater, som håbede, at jeg ville blive en god tyrker på to uger. Jeg siger ikke det her, fordi tyrkiske værdier er bedre eller værre end svenske. Det handler bare om, at der er en forskel. Og den forskel gør det næsten umuligt at leve sammen«, siger Adamson i interviewet.

Herskerattitude og samfundsundergravelse

Konferencen kommer i kølvandet på, at Frederik Vad skabte stor debat, da han i foråret gik på talerstolen i Folketinget og sagde følgende:

»Det er jo en erkendelse af, at arbejde, uddannelse, bolig, deltagelse i foreningslivet og en pletfri straffeattest ikke er nok alene, hvis man samtidig bruger sin position til at undergrave det danske samfund indefra«.

Den socialdemokratiske ordfører henviste til en svensk rapport, der påviser nogle af de enorme problemer, der er fulgt af masseindvandringen. Vad advarede samtidig imod, at vi kommer til at se samme tendenser i Danmark. Vad talte samtidig om en udbredt herskerattitude i bestemte indvandrermiljøer, der skaber problemer i det danske samfund.

Forsiden af flyeren og pjecen med de 30 tiltag til remigation

Uro i baglandet

Frederik Vad har mødt stor kritik for sine udtalelser – selv i sit eget bagland.

En række af Vads egne partikammerater sendte, i deres utilfredshed over ordførerens udtalelser, et brev til partiets hovedbestyrelse for at vise deres utilfredshed.

Bagsiden af flyeren, som identitære aktivister uddelte til konference-gæsterne

Fjerde erkendelse er remigration

I Generation Identitær er vi glade på Frederik Vads vegne. Vi vil gerne ønske ham tillykke med, at han langt om længe har indset, hvilke problemer der følger af den masseindvandring, som hans eget parti har faciliteret gennem flere årtier. 

Nu mangler vi bare, at Frederik Vad og Socialdemokratiet også når til den fjerde erkendelse, som er, at integration grundlæggende er en løgn, og at remigration er den eneste farbare vej frem. 

Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Mikkel Bjørn Sørensen, kom også forbi konferencen og fik en flyer

Vi har fremsendt pjecen med 30 tiltag til remigration til Frederik Vad og Socialdemokratiet. Pjecen og dens løsningsorienterede forslag er til fri afbenyttelse og kan med fordel bruges som manual til at løse udlændingepolitikken én gang for alle!

Vi glæder os til et godt samarbejde i fremtiden, når Frederik Vad og Socialdemokratiet har indset nødvendigheden af remigration!

Tags: