LOADING

Type to search

Offer for masseindvandringen: Remigration redder liv!

I protest over, at den blot 19-årige Philippine tidligere på ugen blev fundet voldtaget og dræbt af en illegal migrant i en skov i Paris, har identitære aktivister fra hele Europa været på gaden for at kræve remigration. Den afrikanske voldtægts- og drabsmand skulle have været udvist efter en voldtægt i 2019, men blev i stedet prøveløsladt kort tid før forbrydelsen mod Philippine. Dette drab kunne således have været undgået. Philippine er endnu et offer for masseindvandringen og en ansvarsløs politik. Generation Identitær kræver, at remigration bliver igangsat omgående – det redder liv!

19-årig voldtaget og dræbt

Tidligere på ugen blev en ung fransk kvinde ved navn Philippine fundet voldtaget og dræbt i en skov i Paris efter at have været meldt savnet. Gerningsmanden er en illegal migrant fra Marokko, der i 2019 også blev dømt for voldtægt i Frankrig og stod til at blive udvist efter domsafsoning.

Prøveløsladt kort før drabet

Den marokkanske migrant blev dog aldrig smidt hjem efter voldtægten i 2019. I stedet blev han løsladt, kort før han valgte at voldtage, myrde og derefter begrave 19-årige Philippine.

Resultat af masseindvandring

Forbrydelsen mod Philippine er således et direkte resultat af den uansvarlige masseindvandring, som den politiske elite i Vesteuropa har faciliteret i årtier.

Remigration redder liv

Millioner af fremmede mennesker er væltet ind over grænserne til Europa og har til følge forandret den demografiske sammensætning radikalt. I dag ser vi konsekvenserne af den førte politik.

Drabet på 19-årige Philippine kunne have været undgået med remigration. Remigration redder liv!

Europas ungdom kræver handling

Identitære unge fra hele Europa kræver, at remigration bliver igangsat omgående!

For første gang siden masseindvandringens begyndelse skal den demografiske udvikling vendes, således at andelen af ikke-europæere i Europa falder frem for konstant at stige år for år.

Remigration nu – det redder liv!

Tags: