LOADING

Type to search

Generation Identitær hjælper Frederik Vad i udlændingedebat

Socialdemokratiets udlændingeordfører, Frederik Vad, har i den seneste tid gjort sig bemærket med udtalelser om en såkaldt tredje erkendelse i udlændingedebatten. Erkendelsen går ud på, at arbejde, uddannelse, bolig, deltagelse i foreningslivet og en pletfri straffeattest ikke er nok alene, hvis man som migrant samtidig bruger sin position til at undergrave det danske samfund indefra. For disse udtalelser har Frederik Vad mødt en del kritik og modstand – blandt andet fra sit eget bagland. Vad kan dog tage det helt roligt; Generation Identitær har hans ryg og har sendt ham en konvolut. I konvolutten er der – foruden et brev, hvori den unge socialdemokrat ønskes tillykke med endelig at have nået denne udlændingepolitiske erkendelse – også en pjece med 30 tiltag til remigration. Pjecen er en manual til at løse de mange problemer, som Vad endelig har indset følger af masseindvandringen. Vi ser frem til et godt samarbejde! 

Socialdemokratiske roser og 30 tiltag til remigration

Herskerattitude og samfundsundergravelse

For et par uger siden gik Socialdemokratiets udlændingeordfører, Frederik Vad, på talerstolen i Folketinget. 

Her sagde Vad, at »arbejde, uddannelse, bolig, deltagelse i foreningslivet og en pletfri straffeattest ikke er nok alene, hvis man som migrant samtidig bruger sin position til at undergrave det danske samfund indefra«. 

Den socialdemokratiske ordfører henviste til en svensk rapport, der påviser de enorme problemer, der er fulgt af masseindvandringen, og advarede imod, at vi ser samme tendenser i Danmark. 

Vad talte samtidig om en udbredt herskerattitude i bestemte indvandrermiljøer, der skaber problemer i det danske samfund. 

Kritik fra baglandet

Frederik Vad har mødt stor kritik for sine udtalelser – selv i sit eget bagland

En række af Vads egne partikammerater har, i deres utilfredshed over ordførerens udtalelser, sendt et brev til partiets hovedbestyrelse.

Generation Identitær har i dag tilsendt Frederik Vad en konvolut med et lykønskende brev og pjecen med 30 tiltag til remigration

Fjerde erkendelse er remigration

I Generation Identitær er vi glade på Frederik Vads vegne. Vi vil gerne ønske ham tillykke med, at han langt om længe har indset, hvilke problemer der følger af den masseindvandring, som hans eget parti har faciliteret gennem flere årtier. 

Nu mangler vi bare, at Frederik Vad og Socialdemokratiet også når til den fjerde erkendelse, som er, at integration aldrig vil lykkes. 

Det er ganske enkelt ikke muligt at integrere de enorme mængder af migranter, der er kommet til Danmark i de seneste 40-50 år. Integration er en løgn! 

Når socialdemokraterne forhåbentlig indser dette, vil de samtidig forstå, at den eneste løsning på problemerne er remigration. Til den tid kan de passende lade sig inspirere af Generation Identitærs 30 tiltag til remigration, som vi netop har sendt sammen med et brev til den unge ordfører. 

Vi ser frem til et godt samarbejde i fremtiden! 

Tags: