LOADING

Type to search

På Kultorvet i København overraskede identitære aktivister i dag en gruppe påståede oprørere fra en af de mange aflæggere af den globale klimabevægelse. Modsat klimabevægelsen, som nyder opbakning fra den samlede politiske verdenselite, så står vi i Generation Identitær for et ægte oprør; vi kæmper for en konkret virkelighed og fremtid for vores børn og børnebørn. Vi er den sidste generation, der kan bremse de radikale, demografiske forandringer, og derfor kræver vi omgående handling! Stop ‘Den Store Udskiftning’ – remigration nu!

Oprøret kommer fra højre

Mothers Rebellion havde i dag indkaldt til klimademonstration på Kultorvet i København. Klimabevægelsen påstår at være oprørske, men alle deres holdninger er repræsenterede i mange partier, deres sag fremmes konstant i medierne, og personificeringen af bevægelsen, Greta Thurnberg, inviteres ind for at tale foran de mest magtfulde mennesker i verden.

Man kan naturligvis ikke både være oprørske og samtidig nyde opbakning hos den samlede, politiske elite. Et ægte oprør kan kun komme fra højre.

Vi er den sidste generation

I Generation Identitær ser vi os selv som den sidste generation, der kan sikre remigration og dermed standse den befolkningsudskiftning, som lige nu er ved at forandre Europa for altid.

Vores børn og børnebørn vil formentlig ikke have muligheden for at træffe de nødvendige politiske beslutninger, men vokse op i resultatet af det, vi træffer i disse år.

Remigration nu

Vi står lige nu ved en skillevej, hvor Danmarks og Europas fremtid er på spil. Hvis vores børn skal vokse op i et dansk Danmark og et europæisk Europa, er vi nødt til at stoppe befolkningsudskiftningen.

Remigration nu!

Tags: