LOADING

Type to search

Europas ungdom samarbejder: Remigration nu!

I sidste weekend mødtes aktivister og talsmænd fra patriotiske bevægelser fra hele Europa, herunder Danmark, og fremsatte deres krav foran Europa-Parlamentet i Bruxelles. Remigration er budskabet til politikere og unge i Europa. Aktionen og mødet i Bruxelles blev samtidig startskuddet til et nyt samarbejde, der skal styrke den patriotiske ungdom i kampen for vores fælles fremtid.

Aktivister fra en lang række europæiske lande kræver remigration foran Europa-Parlamentet i Bruxelles

Samme udfordringer

Europa er under hastig forandring. Senest har vi set islamiske terrorangreb i både Frankrig og Belgien, og hver dag ser vi med egne øjne de øvrige konsekvenser af den liberale udlændingepolitik, som har været ført i årtier. 

Hele bydele er mange steder i Europa forvandlet til noget, der ligner Mellemøsten og Afrika. Vores sammenhængskraft og sociale tillid bliver konstant undermineret. På daglig basis oplever vi knivstikkerier, gadeskyderier, gruppevoldtægter og ydmygelsesvold rettet mod unge europæere. Listen af masseindvandringens skadevirkninger er endeløs. 

Vi europæere deler et skæbnefællesskab med hinanden. Vi er tæt forbundne, og vi står over for de samme udfordringer og problemer med blandt andet masseindvandring og islamisering.

Nyt samarbejde

Et paneuropæisk samarbejde har fra start med grundlæggelsen af den identitære bevægelse været visionen. Men efter voldsom statslig repression, der for et par år siden resulterede i, at den franske regering per politisk dekret opløste Génération Identitaire, fordi den har været en torn i øjet på præsident Macron ved bl.a. at udstille regeringens manglende vilje til at forsvare Frankrigs grænser. Kort efter vedtog Østrig et symbolforbud, der de facto har ulovliggjort vores østrigske afdeling. I Tyskland betragter statens efterretningstjeneste Verfassungsschutz vores søsterorganisation som højreekstrem trods bekendelsen til demokrati og ikke-voldelig aktivisme. 

Når eliterne bruger deres magt til at lukke ned for os og vores idéer, er der behov for en omstrukturering på den patriotiske højrefløj. Derfor mødtes identitære aktivister og talsmænd fra patriotiske bevægelser fra hele Europa, herunder Generation Identitær i Danmark, i Bruxelles i sidste weekend. 

Her udførte vi, foran Europa-Parlamentet, en banneraktion med krav om remigration. Dette blev startskuddet til et paneuropæisk samarbejde, som går under navnet ‘Action Radar Europe’ – du kan følge os her.

International opmærksomhed

Ved mødet i Bruxelles blev der samtidig produceret en aktionsvideo, som er gået viralt på blandt andet Twitter/X og Telegram med mange hundredtusinder visninger. En række større medier i udlandet har også omtalt videoen og det nye samarbejde.

Den identitære ungdom tiltrækker endnu engang international opmærksomhed. Et klart bevis på, at patrioter aldrig kan stoppes uanset omfanget af statslig repression. 

Kræver remigration

Vi er formentlig den sidste generation, der kan sikre remigration og dermed afværge den befolkningsudskiftning, som er ved at forandre Europa for altid. Vores børn og børnebørn vil vokse op i resultatet af de politiske beslutninger, vi træffer i disse år. Vi står lige nu ved en skillevej, hvor Danmarks og Europas fremtid er på spil. 

Vi kan fortsætte i samme spor med masseindvandring og islamisering, eller vi kan vælge en anden vej, hvor vi rydder op efter årtiers uansvarlig migrationspolitik. Europas patriotiske ungdom er ikke i tvivl: remigration nu!

Bliv aktiv for din fremtid nu!

Tags: