LOADING

Type to search

Nej til Alex Vanopslaghs liberalisme: Tag ansvar for mere end dig selv!

Identitære aktivister var her til aften forbi med skilte og flyers til bogaktuelle Alex Vanopslaghs politiske show ‘Vejen til ansvar’ i K.B. Hallen. Alex Vanopslagh og Liberal Alliance har forsøgt at relancere liberalismen som noget, der handler om mere end blot frihed og skattelettelser. Han taler om åndelighed og at tage ansvar. Men uanset hvor mange konservative fjer, TikTok-Daddy pynter sig med, kan han ikke løbe fra det faktum, at hans politiske program er ultraliberal frigørelsesideologi, som vil føre til Danmarks undergang. Sig nej til Alex og liberalismen – tag ansvar for mere end dig selv! 

Gammel vin på nye flasker

Med tydelig inspiration fra Jordan Peterson fører Alex Vanopslagh sig frem som en stor kanon, der har simple løsninger på store og komplekse problemer. Med fornyet retorik forsøger han at appellere til mere konservativt sindede vælgere, men politikken er dybest set den samme, som Liberal Alliance altid har haft. 

Dette indrømmer Vanopslagh også selv i et interview, hvor han udtaler følgende:

»Det er jo ikke meget, jeg har ændret på Liberal Alliances politik. Jeg har bestræbt mig på at ændre nogle ting i forhold til form, kommunikation og fortælling.«

Alex Vanopslagh og Liberal Alliance er med andre ord gammel vin på nye flasker. Den sure smag af liberalisme er stadig dominerende uanset den nye og noget pænere indpakning. 

Kønsskifte, regnbuefamilier og fri indvandring

At Alex Vanopslagh er liberalist helt ind til benet kommer blandt andet til udtryk, når han argumenterer for, at et barn kan have flere end to forældre i såkaldte regnbuefamilier. 

Han har også overtaget den yderste venstrefløjs sprogbrug i debatter om wokeisme-modstand, der ifølge ham primært er drevet af »vrede, hvide mænd

Alex er også åben over for såkaldt kønsskifte til børn, hvis der er lægefaglige grunde til det, ligesom han ikke kan hidse sig op over dragshows for børn, der ifølge ham falder under bagatelgrænsen.

LA-formanden går også ind for fri indvandring, så længe migranterne »opfører sig ordentligt« og forsørger sig selv. 

Igen et tydeligt bevis på, at Alex og Liberal Alliance abonnerer på den kulturblinde vækstideologi, hvor ussel mammon er ophævet til noget guddommeligt, og hvor Danmark ikke betragtes som danskernes eneste hjem, men som en virksomhed, der skal vækste og give økonomisk overskud. 

Alex’ vej vil unægteligt føre til den totale ødelæggelse af Danmark, for uden forsvaret for den traditionelle familie og det danske folk er vi reduceret til rodløse og atomiserede individer, der til sidst vil forsvinde og ophøre med at eksistere.

Tag ansvar for mere end dig selv

TikTok-Alex er ikke løsningen på de problemer, vi står over for. Tværtimod bærer han med sin politik brænde til det bål, som vil føre til opløsningen af vores kultur og udskiftningen af vores folk. 

At tage ansvar handler om mere end at tage ansvar for sig selv. Hvis vi ønsker at overlevere et Danmark, der er genkendeligt for vores børn og børnebørn, så skal vi forkaste den liberalisme, som er årsag til det morads, vi står i, hvor et barn i frigørelsens navn er overladt til sig selv og hverken kan være sikker på sit køn eller sin identitet. Vi skal tage ansvar for hinanden og det unikke, danske fællesskab, vi har fået i arv. Kun sådan kan vi bestå som folk.

Kom over dine daddy issues – sig nej til Alex og liberalismen!

Tag ansvar for mere end dig selv!

Tags: