LOADING

Type to search

Nej til knivstikkeri – ja til remigration!

I dag hang identitære aktivister skilte op i København med påskriften: ”Nej til knivstikkeri – ja til remigration.” I de seneste uger har især København været ramt af en bølge af knivstikkerier. Selvom politiet og medierne er sparsomme med oplysninger om de mistænkte, står det alligevel ganske klart, at de grupper af unge mænd, som omtales, for manges vedkommende er kriminelle migranter. Masseindvandringen har forandret vores samfund og gjort vores gader og stræder utrygge. Sådan behøver det dog ikke være. I Generation Identitær mener vi, at det er tid til forandring. Nej til knivstikkeri – ja til remigration!

Knivstikkeri i København

I disse dage skyller en bølge af knivstikkerier ind over København – navnlig i migranttunge områder som Nordvest og på Nørrebro. Selvom politiet og medierne er sparsomme med oplysninger om de mistænkte, står det alligevel ganske klart, at de grupper af unge mænd, som omtales, for manges vedkommende er kriminelle migranter.

Flere af de involverede er kendt af politiet og kommer fra det kriminelle miljø. Det ene knivstikkeri fandt endda sted juleaften, hvor danskerne sad og spiste julemiddag med familien. Alle ved udmærket godt, hvem der er tale om, når medierne skriver om “unge mænd”.

Importeret vold

Det er ikke kun knivvold, som er blevet et regulært fænomen i Danmark de senere år. Generation Identitær var i Holbæk for nylig for at protestere mod de islamiske æresdrab, vi har set begået på dansk jord.

I 2017 foregik en omfattende bandekrig, som kun blev stoppet af lokale imamer, fordi staten – på trods af visitationszoner, masser politi på gaden og store ord fra den daværende justitsminister Søren Pape Poulsen – havde mistet kontrollen i flere områder i og omkring København.

Samtidig ser vi overalt terrorsikringer, forklædt som potteplanter og kunst, som skal få os til at glemme, hvilken trussel vores politikere har bragt ind i landet. Alle ved dog, at det kun er et spørgsmål om tid, før det islamiske had til os og vores kultur igen skal ramme os i terrorangreb i blodgudens navn. Politiets Efterretningstjeneste har allerede forhindret flere planlagte angreb de seneste år.

Fælles for alle disse fænomener er, at de er direkte forbundet til masseindvandringen. Danmark er på få årtier gået fra at være et fredeligt og homogent land til nu flere steder at være radikalt forandret med voldsom kriminalitet og utryghed til følge. Det er sket, fordi magthaverne har ladet enorme menneskestrømme fra meget fremmede egne komme ind og bosætte sig her med en utopisk tro på, at de med tiden ville blive ligesom os.

Bliver værre

Hvis man tror, at vi har set det værste til migrantvolden, tager man fejl. Den grove og personfarlige kriminalitet er generelt stigende og har været det siden masseindvandringens begyndelse.

I Sverige er skyderier, eksplosioner, bilafbrændinger, ydmygelsesvold, voldtægter og drab allerede blevet en del af hverdagen.

I Danmark er vi med den nuværende kurs på vej mod samme virkelighed. Ikke-vestlige efterkommere bliver fordoblet i antal i Danmark inden for de næste 35 år. Den særligt grove kriminalitet må derfor forventes at stige massivt som følge heraf.

Remigration

Ingen bandepakker eller forebyggende integrationsindsatser kan ændre på den fremtid, vi kigger ind i. Vi er nødt til at tage et grundlæggende opgør med årtiers forfejlet politik.

Masseindvandringen skal vendes, hvis vi skal kunne give et trygt og sikkert Danmark videre til vores børn.

Nej til knivstikkeri – ja til remigration!

Det er tid til forandring – remigration nu!
Tags: