LOADING

Type to search

Brev til justitsministeren: Brug Pape-finten – få imamerne til at skabe fred

En bølge af knivstikkerier har den seneste måneds tid skyllet ind over København – navnlig i migranttunge områder som Nordvest og på Nørrebro. Selvom politiet og medierne er sparsomme med oplysninger om de mistænkte, står det alligevel ganske klart, at flertallet af de “unge mænd” er kriminelle migranter. Episoderne leder tankerne tilbage på eskaleringen af bandekonflikten i 2017, der tydeligt viste, at myndighederne er magtesløse, når kriminelle migrantbander indtager gaderne.

I Generation Identitær nægter vi at acceptere denne situation som ny normaltilstand i Danmark. Vi forventer intet af magthaverne, der igen og igen har vist, at de ikke er villige til at tage de nødvendige skridt for at beskytte den danske befolkning. Derfor har vi sendt et lettere sarkastisk brev til justitsminister Peter Hummelgaard, hvor vi gør opmærksom på, at han enten kan lade imamerne ordne det, som Søren Pape gjorde i sin tid, eller han kan begynde at arbejde for den reelle løsning på de tilbagevendene bandeproblemer: remigration!

Læs brevet her

Kære Justitsminister Peter Hummelgaard,

I disse dage skyller en bølge af knivstikkerier ind over København. Nærmere bestemt drejer det sig især om de migrant-tunge områder i Nordvest og på Nørrebro. De samme områder, hvor vi tidligere har set flere bandekrige udspille sig. 

Politiet er helt magtesløse. På trods af visitationszoner fortsætter opgøret ufortrødent. De danske myndigheder har mistet herredømmet over de københavnske gader. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi anbefaler, at du skeler lidt til din forgænger, den store og navnkundige justitsminister, Søren Pape. I 2017 stod han i en svær situation, men heldigvis løste det sig for ham, da den igangværende bandekonflikt blev stoppet – ikke af myndighederne, selvfølgelig, men af lokale imamer, der sørgede for at kalde banderne til ro. 

Dette forhindrede dog ikke Pape i at tage æren for, at bandekrigen stoppede. Så her får du et gratis tip fra os: Få imamerne, nogle af de eneste, som man lytter til i migrantkredse, til at tage en snak med knivstikkerne, og tag derefter æren for den efterfølgende ro selv. Det virkede for Pape, og det vil helt sikkert også virke for dig. En bonus er, at det også vil fortsætte illusionen om, at masseindvandringen ikke har skabt enorme problemer, og du kan blive ved med at foregive, at myndighederne bestemmer på gaderne i de større danske byer. 

Alternativt kan du og regeringen vælge at droppe symptombehandlingen og i stedet få løst det problem, vores samfund står overfor – nemlig at andelen af migranter og de deraf følgende problemer kun vil vokse i årene fremover. Remigration, altså en omfattende indsats, der skal stimulere migranter til at vandre tilbage til deres oprindelseslande, er den eneste løsning, der kan vende den udvikling og sikre, at Danmark igen bliver et trygt sted at være.

Mvh.
Generation Identitær

Tags: