LOADING

Type to search

Stop importeret vold – send dem hjem!

Identitære aktivister udførte i dag en banneraktion med røg og romerlys i Holbæk i protest mod den vold, som masseindvandringen medfører. Senest har Holbæk set et formodet æresdrab begået mod en gravid kvinde ude foran et plejehjem i byen. I går, fredag, blev en kendt tolk, der ligesom de sigtede i Holbæk-drabssagen også stammer fra Afghanistan, dømt for drab på sin kone efter at have stukket hende ihjel på et asylcenter i Sønderjylland. Vi skal ikke tolerere, at mennesker fra fremmede egne, som slet ikke bør være her, begår den slags æresforbrydelser i vores land. Send dem hjem!

Ingen æresdrab i Danmark 

En gravid kvinde blev for et par uger siden offer for, hvad der ligner et æresdrab i Holbæk. En afghansk mand på 24 år hev hende ud af bilen foran hendes arbejdsplads på et plejehjem og stak hende ihjel med kniv. Barnet i moderens mave overlevede i første omgang, men er senere også afgået ved døden.

Efterfølgende har det vist sig, at en 33-årig kvinde har medvirket i at planlægge drabet på den gravide kvinde. De er alle afghanere og har en relation til hinanden. Det tyder altså kraftigt på, at vi har med et æresdrab at gøre.

I januar i år dræbte en kendt tolk, som også er fra Afghanistan, sin kone på asylcenteret Aalykke i Løgumkloster i Sønderjylland med mindst 26 knivstik. Han påstår, at hun havde været ham utro. I går blev han dømt for drabet.

På havnen i Holbæk med banner, ild og røg

Terrorsager

Sidste år blev 13 personer anholdt i en terrorsag, efter politiet i en ransagning af et parcelhus i Holbæk havde fundet skydevåben, kemikalier til fremstilling af bomber, et Islamisk Stat-flag samt en koran, hvor passager med ”kampen mod de vantro” var understreget.

Tre af personerne, som er fra henholdsvis Irak og Syrien, er tiltalt for at planlægge terrorangreb, og politiet har også fundet sprængstof i en lejlighed i Dessau i Tyskland, hvor man mener, at en del af forberedelserne til det planlagte terrorangreb har været lavet.

Terrortruslen hænger konstant over hovedet på os, og selvom politiet og efterretningstjenester gør et ihærdigt forsøg på at forhindre angrebene i at ske, så er det ikke altid muligt af afværge dem. Vi husker alle med forfærdelse og vrede tilbage på terrorangrebene i København i 2015 – og senest attentaterne i Paris, Nice og Wien.

Send afskummet hjem!

Send dem hjem

Listen af ofre for vold og andre overgreb begået af migranter i Danmark og Europa er omfattende og strækker sig lige fra ydmygelsesvold til regulære drab og terrorangreb. Nu har vi tilsyneladende også islamiske æresdrab på dansk grund. Det vil vi i Generation Identitær ikke acceptere!

Folk fra fjerne egne skal ikke have mulighed for at udvikle en kriminel løbebane i Danmark, men skal hjemsendes, så snart den påbegyndes, så kriminaliteten ikke udvikler sig til så alvorlige tilfælde på dansk jord.

Vi er trætte af at høre om menneskerettigheder og andre konventioner, der forhindrer os i at sende mordere, terrorister og voldtægtsmænd hjem. Den slags afskum har intet at gøre her, og vi skylder dem intet.

Stop importeret vold – send dem hjem!

Tags: