LOADING

Type to search

Året der gik 2022

2022 blev endnu et travlt år for Generation Identitær. Vi protesterede både mod masseindvandring, arbejdede for remigration og kæmpede imod wokeness og LGBT-ideologi. 2022 var også året, hvor vi kunne fejre vores fem års fødselsdag. Fem år, hvor vi har gennemført op mod 160 aktioner og i høj grad har sat vores aftryk på den danske debat om indvandring, integration og hvad det vil sige at være dansk. Vi tager fat på 2023 med frisk mod og er klar til mange år endnu. Kampen fortsætter!

Banneraktion i Nyhavn

Presset på grænserne stiger

På trods af, at det er en af de største trusler mod Europa, så blev masseindvandringen ikke et tema ved valget i 2022. Mens vi oplevede et pres på Europas ydre grænser, som ikke er set større siden 2016, så plaprede politikere fra højre til venstre om alskens ligegyldigheder, mens de kæmpede glubsk om at tilrane sig stemmer nok til at kunne klæbe til en taburet de næste fire år. Generation Identitær har naturligvis ikke glemt, hvor vigtig denne sag er for europæernes fortsatte eksistens. Derfor har vi været på gaden flere gange i løbet af året for at minde danskerne om, at problemerne ikke går væk, bare fordi man i medierne bruger tiden på at diskutere skattelettelser og den slags. Derfor sendte vi også vores pjece “30 tiltag til remigration og til fremme af dansk identitet” til samtlige folketingsmedlemmer efter valget, så de er godt klædt på og ved, hvad de skal gøre, når migrantstrømmene bevæger sig videre fra Europas ydre grænser og når til lille Danmark. 

Banneraktion i forbindelse med Tour de France i København

Vi brugte Tour de France som anledning til at kræve remigration, og en af årets sidste aktioner var på den ikoniske Storstrømsbro, hvorpå vi hængte et gigantisk banner med ordene “Byg Fort Europa” – et budskab, som er særligt vigtigt i denne tid, hvor antallet af migranter, der kommer ind i Europa, er voldsomt stigende. 

Aktion mod de mange politiske partiers støtte af Normstormernes indoktrinering af børn i skolerne

Stop indoktrinering af børn

Et af de emner, som Generation Identitær har beskæftiget sig med i 2022, har været LGBT-ideologien. Denne ideologi har til formål at opløse familie, køn og organisk identitet. Vi aktionerede både mod Normstormerne og Sex & Samfund, der i skolerne indoktrinerer danske børn med giftige og civilisationsnedbrydende idéer, såsom at køn ikke er medfødt, og at normer i sig selv er skadelige og skal nedbrydes. 

Vi omdøbte også Regnbuepladsen i København til “Den traditionelle families plads” som et forsvar for den helt afgørende rolle, kernefamilien spiller i samfundet. 

Identitære aktivister uddelte nødhjælp til ukrainske krigsflygtninge i foråret

Solidaritet mellem europæere

At 2022 har været præget af krigen i Ukraine, er næppe gået nogens næse forbi. Generation Identitær var straks i aktion, da krigen brød ud, og de store flygtningestrømme ud af landet tog fart. I fællesskab med aktivister fra andre europæiske lande tog vi til nærområdet og hjalp ved at uddele nødhjælp i form af fødevarer, hygiejneprodukter og andre essentielle fornødenheder. Skal man hjælpe, skal det naturligvis helst foregå så tæt på det konfliktramte område som muligt, og vi venter naturligvis ikke på, at staten får taget sig sammen, men gør som altid noget på egen hånd, når det er nødvendigt. 

Vi mindedes en af de største danske tænkere i anledning af 150-året for hans død

Husk hvem du er

2022 var 150-året for Grundtvigs død, hvilket blev fejret i stor stil af mange kirker og foreninger. Desværre har disse som regel glemt, hvad Grundtvig egentlig stod for, og hvordan han opfattede danskhed. For Grundtvig var det at være dansk både noget sprogligt, religiøst, kulturelt, historisk og etnisk. Derfor lavede vi plakater ud fra netop dette tema med et vers fra Grundtvigs digt ‘Folkeligheden’.

Fra vores sommeruniversitet, hvor vi både trænede krop og hjerne

Skandinavisk sommeruniversitet

I 2022 afholdt vi i Generation Identitær vores skandinaviske sommeruniversitet for anden gang, hvor der blev holdt foredrag, dyrket sport og netværket mellem europæiske patrioter til den store guldmedalje. 

Sommeruniversitetet er et vigtigt arrangement, fordi det er en oplagt lejlighed til at lære en masse og knytte venskaber med ligesindede. 

Hygge om bålet på det skandinaviske sommeruniversitet

Fem år med Generation Identitær

Generation Identitær startede under navnet ‘Identitær’ i år 2017. Siden da har vi kæmpet utrætteligt og holdt et højt aktivitetsniveau. 

Det er blevet til op mod 160 aktioner i årenes løb, og vores aftryk på den offentlige debat har da også været til at tage og føle på. Vi har haft flere medieoptrædener, både i radio, i tv og i aviserne. Vi har skrevet kronikker og debatindlæg, og vores aktioner har sat politiske emner på dagsordenen. Begreber som befolkningsudskiftning og remigration er blevet mere og mere udbredte, og i dag ser vi politikere, der taler om den slags. 

Vi har også insisteret på, at Danmark er danskernes land, og at man ikke er dansker, bare fordi det står på et stykke papir, men at det handler om at være en del af den danske kontinuitet, den danske kultur og historie. Vi er klar til fem år mere! 

Her er lidt højdepunkter i billeder fra de sidste fem år:

Bannerkationen i Gellerup startede en landsdækkende debat om bønnekald i Danmark
Aktion ved de københavnske metrostationer trak i 2021 avisoverskrifter og vakt politisk debat
I kølvandet på islamiske terrorangreb i Europa krævede vi i 2021 islamisterne sendt hjem
Det ikoniske ghettolotteri fra 2018
Plakataktion i København gik hele verden rundt, fordi udenlandske medier troede, at det var en officiel kampagne fra den danske stat
Aktion fra 2018 mod islamisering af det offentlige rum fik også stor mediedækning
Mange danskere satte stor pris på, at vi rengjorde statuer og monumenter, som blev skændet i 2020 i forbindelse med Black Lives Matter-demonstrationerne
Fra den ikoniske aktion i 2017, hvor identitære aktivister, klædt ud som luftkaptajner og stewardesser, uddelte boardingpas til Syrien

Tak for jeres støtte

Til alle jer, der har støttet os gennem disse fem år, skal lyde et stort tak! Vi kan kun gå foran, fordi I står bag os. Hvis du skulle have lyst til at støtte vores aktivisme i 2023, så kan det gøres på MobilePay 39601 eller ved at besøge denne side

Vi ses på gaden!

Tags: