LOADING

Type to search

Mød Generation Identitær på Christiansborg!

Den autonome venstrefløj har med sine voldelige og antidemokratiske metoder endnu engang modvilligt sørget for, at Christiansborg danner ramme om en debat-aften med Generation Identitær. Tilmeld dig gratis arrangementet, som finder sted i morgen aften, torsdag d. 21. september kl. 19, og vis de venstreradikale, at de aldrig får lov at knægte demokratiet!

Venstreradikal blokade

Den 7. september havde Blå Bar oprindeligt inviteret Generation Identitær til debat på værtshuset Musen & Elefanten i København. Arrangementet blev dog aflyst, eftersom voldsparate venstreradikale havde indkaldt til blokade og i øvrigt udsat arrangørerne for systematisk chikane

Voldelig historik

Det er ikke uden fortilfælde, at den autonome og voldsparate venstrefløj blokerer for et demokratisk arrangement med Generation Identitær som deltager. Således fik venstreradikale med varsling af en antidemokratisk blokade for knap fire år siden aflyst Trykkefrihedsselskabets debat-arrangement ved Kulturhuset Vartov.

Det venstreradikale miljø har en lang historik med overfald, hærværk og chikane. De grupperinger, der findes på den yderste venstrefløj, skilter ofte helt åbent med, at de går ind for vold.

Det er samtidig et miljø, der finansieres af skatteborgerne. Bumzen og Ungdomshuset på Dortheavej i København er stillet til deres rådighed og fungerer som terror-reder, hvorfra de kan hverve og radikalisere unge mennesker, som kan udklækkes til morgendagens venstreradikale aktivister.

Danske venstreradikale poserer med våben

Inviteret ind på Christiansborg igen

Ligesom dengang er der i dag heldigvis mennesker, der tager demokratiet og ytringsfriheden alvorligt.

De to folketingsmedlemmer, Dansk Folkepartis Mikkel Bjørn Sørensen og Liberal Alliances Steffen Larsen, samt Liberal Alliances Ungdom på Frederiksberg og Konservativ Ungdom i København har således stillet et lokale på Christiansborg til rådighed, så arrangementet kan afvikles sikkert og trygt uden indblanding fra det eneste voldelige politiske miljø i Danmark. 

Censur på Facebook

Debat-arrangementet har været annonceret på sociale medier, herunder Facebook, adskillige gange, men hver gang er opslagene blevet censureret væk. 

Det er derfor ikke muligt at fremsøge arrangementet på Facebook, men nederst i denne artikel kan du se, hvordan du tilmelder dig debat-aftenen på Christiansborg ganske gratis. 

Ny blokade

De venstreradikale – anført af Antifascistisk Aktion, Revolutionære Antifascister og Socialistisk Ungdomsfront – har indkaldt til ny blokade foran Christiansborg.

Heldigvis er arrangementet bag Christiansborgs tykke mure sikret mod venstrefløjens vold. 

Tilmeld dig – og forsvar demokratiet

Generation Identitær opfordrer alle til at tilmelde sig arrangementet i morgen, torsdag d. 21. september kl. 19, uanset om man er enig med os eller ej. 

Den frie og demokratiske meningsudveksling er en kerne-europæisk tradition, og dén skal voldelige venstreradikale ikke få lov til at ødelægge. 

Forsvar demokratiet og tilmeld dig debat-arrangementet på Christiansborg helt gratis ved at sende en SMS til vært Ida Veicherts på 42 21 21 98. 

Tags: