LOADING

Type to search

Vi hjælper Kaare Dybvad Bek til en god sommer

Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek er netop trådt til på posten, og vi ved, at det er et krævende område. Generation identitær vil gerne hjælpe Kaare, så han kan komme til at holde en ordentlig white boy summer, i stedet for at sidde og svede over integrationssagerne mens solen skinner udenfor. Heldigvis for Kaare, så har vi allerede gjort det hårde arbejde for ham, og har udarbejdet 30 tiltag for remigration og til fremme af dansk identitet. Vi lover dig, Kaare, at får du disse tiltag indført, så kan du roligt holde en lang sommerferie. Ja, faktisk så kan du bare lukke dit ministerium bagefter. For at gøre det nemt for Kaare, så har vi i dag sendt ham en pakke med vores pjece “30 tiltag for remigration og til bevarelse af dansk identitet”, samt nogle flotte badesandaler og et par solbriller, så Kaare rigtigt kan nyde sommeren, når han har sat gang i remigrationen. 

Kaare Dybvads syge drip, som han kan nyde, når han har sat gang i remigrationen

Læs brevet her

Læs vores brev til Kaare Dybvad Bek:

Kære Kaare,

Først og fremmest tillykke med din nye ministerpost. Vi håber, at du har lyst til at gøre noget ved de enorme problemer, som masseindvandringen har medført for Danmark og danskerne. “Antallet betyder noget”, som dit parti sagde i 2018, og vi kunne ikke være mere enige. Derfor er det også rigtigt vigtigt, at antallet bliver bragt ned, især nu, når vi har fået en stor mænge ukrainere til landet. 

Heldigvis for dig, så er det noget vi har tænkt over længe. Vi har endda udarbejdet 30 forslag, der kan hjælpe med lige præcis det – altså at bringe antallet ned. Dem finder du vedlagt dette brev. Vi anbefaler, at du læser den vedlagte pjece nøje, og hvis du og dit parti vælger at følge vores forslag, så tør vi godt love dig, at der vil være så få problemer med udlændinge og integration, at du roligt kan tage en lang sommerferie, som du kan nyde iført de badesandaler og solbriller, som du også finder vedlagt dette brev. 

God arbejdslyst

Mvh

Generation Identitær

Remigration og badesandaler – to ting, der burde være naturlige for en Udlændinge- og integrationsminister
Tags: