LOADING

Type to search

Stop hemmelig indoktrinering af børn!

Identitære aktivister har her til morgen været i aktion med plakater og skilte ved partikontorer tilhørende Socialdemokratiet, Enhedslisten, SF og Radikale Venstre. Disse partier, samt Venstre og Alternativet, har stemt for at den venstreradikale organisation Normstormene, fortsat kan indoktrinere københavnske skoleelever med materialer, som hverken forældre eller andre medlemmer af offentligheden har adgang til at se. Normstormerne underviser i såkaldt “normkritik”, samt i viden om LGBT+-vilkår. Med deres woke ideologi forvirrer de sårbare børn, og alt dette foregår på en uigennemskuelig måde, når ingen må se deres materialer. Vi holder politikerne ansvarlige for deres medvirken til indoktrinering af børn. Stop hemmelig indoktrinering af børn! Stop Normstormerne!

Hemmelige materialer

Normstormerne adskiller sig fra andre organisationer, der forsøger at indoktrinere danske skolebørn med woke propaganda. Organisationen er nemlig åbenlyst venstreradikal, og den indkalder fx til venstreradikale demonstrationer mod dansk udlændingepolitik, deler ekstremistisk indhold om “anti-racisme” og beskylder regeringen for det, de kalder “homonationalisme” – et begreb, der kun kendes og forstås på den alleryderste venstrefløj. Det er sådanne mennesker, der underviser børn i København og Aarhus i normkritik, altså den woke-idé om, at køn er en konstruktion, og at de traditionelle kønsroller skal nedbrydes. Det er sådanne mennesker, som du overlader dine børn til, hvis du bor i en af de to største byer i Danmark og har børn i Folkeskolen. 

Journalister fra Kristeligt Dagblad afslørede for et stykke tid siden, at det ikke var muligt at få adgang til de materialer, som Normstormerne anvender i undervisningen. Man sætter således venstreradikale til at undervise børn uden at have nogen som helst viden om, hvad det er, de laver! 

Forslag nedstemt

Det Konservative Folkeparti foreslog derfor, at man i Københavns Kommune i fremtiden udelukkende må anvende materialer til undervisning af børn, hvis de er offentligt tilgængelige. Dette forslag fik dog kun støtte af Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Socialdemokratiet, Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet mener alle som en, at det er helt i orden, at forældre ikke må se det materiale, som børns undervisning tilrettelægges efter. 

De samme partier har været med til at give over 7 millioner kroner til Normstormerne, så de kan sprede propaganda og LGBT-ideologi i Kommunens skoler. 

De helt små børn er næste mål

I dag er Normstormernes målgruppe børn fra 4. til 10. Klasse, men angiveligt er det meningen, at også børn i indskolingen skal udsættes for woke propaganda fra organisationen efter sommerferien. Det er komplet uacceptabelt, at børn skal udsættes for hemmelig indoktrinering baseret på amerikansk woke-ideologi. Derfor reagerer vi i Generation Identitær på de politikere, der aktivt arbejder for at skjule sandheden for offentligheden. 

Stop hemmelig indoktrinering af børn!

Stop Normstormerne!

Tags: