LOADING

Type to search

Tour de France aktion: Remigration now!

Midt på  Tour de France-ruten i København udførte identitære aktivister fredag en banneraktion. ”REMIGRATION NOW”, stod der med sorte versaler på en gul baggrund. En europæisk sportsbegivenhed er en oplagt anledning til at sætte fokus på et europæisk problem: demografi. For i hele Vesteuropa står vi overfor radikale demografiske forandringer, som truer med på sigt at bringe os, de indfødte befolkninger, i mindretal. Løsningen er ikke blot at bremse tilstrømningen, men at vende udviklingen, så andelen af ikke-europæere ikke konstant forøges i antal og samlet andel inden for Europas grænser, som det sker lige nu. Vi skal for første gang siden masseindvandringens begyndelse have sikret, at der år for år kommer færre migranter og efterkommere i Europa. Vendepunktet begynder i dag – remigration nu!

Under hastig forandring

Flere af Europas større byer har allerede forandret sig radikalt. Med bare få årtiers masseindvandring er større dele af blandt andre København, Malmö, Hamborg, London, Birmingham, Paris og Marseille forvandlet til noget, der ligner Afrika og Mellemøsten. Store madmarkeder, kebabshops, vandpibecaféer, moskéer og ikke mindst meget fremmede mennesker dominerer bybilledet.

Udviklingen går fortsat kun én vej: Andelen af migranter og deres efterkommere vokser år for år, mens antallet af europæere har været faldende i årtier. Med den førte politik er vores demografiske skæbne udlagt. Det er fuldstændig sikkert, at den nuværende kurs vil bringe os i mindretal på et tidspunkt.

Europa er vores

Dén udvikling kan vi på ingen måde acceptere! Dette smukke kontinent har været vores i årtusinder, og vi nægter at opgive det. Vores forfædre har sået og høstet den jord, vi står på, og de har bygget alle de utrolige katedraler og slotte, som stadig står her i dag.

I det antikke Grækenland blev de første demokratiske tanker tænkt, og lige siden har denne styreforms principper præget os op gennem historien – lige fra ting, råd og folkeforsamlinger fra før Middelalderen, til det 18. og 19. århundredes oprør mod kongemagt og adelsstyre og helt frem til i dag. Den demokratiske tradition er et unikt, europæisk kendetegn.

Danske, tyske, franske, italienske og engelske komponister, forfattere, kunstmalere og arkitekter har leveret udødelige bidrag til vores fælles arv og kulturskat. Disse menneskers arbejde rækker ind i evigheden. Vores forfædres ånd lever videre i os. Europa er vores.

Kun én løsning

Hvis vi skal sikre, at alt dette også trygt kan overleveres til dem, der kommer efter os, findes der kun én løsning: Omfattende remigration af de mange migranter og efterkommere, der med deres fremmede kultur og skikke, skaber et radikalt anderledes Danmark. 

Skal Europa have en fremtid, så skal der snarest muligt iværksættes en række tiltag, som ikke alene bremser tilstrømningen, men rent faktisk vender udviklingen for første gang siden masseindvandringens start. Generation Identitær har tidligere foreslået 30 konkrete tiltag til remigration, som kan læses her

Remigration nu – det er muligt! 

Tags: