LOADING

Type to search

Tags:

Udsendt til alle folketingsmedlemmer: 30 tiltag for remigration!

I denne uge har Generation Identitær udsendt pjecen “30 tiltag for remigration og til fremme af dansk identitet” til samtlige folketingsmedlemmer. I den præsenterer vi et ægte paradigmeskift for dansk udlændingepolitik: remigration. Hvis Danmark skal bestå i fremtiden, så er der ikke bare brug for et stop for tilstrømningen af migranter. Udviklingen skal derimod vendes, således at andelen er herboende migranter og efterkommere bliver mindre.

Befolkningsudskiftningen

Langsomt men sikkert forandres den danske demografi og andelen af danskere bliver mindre, mens andelen af ikke-vestlige migranter og efterkommere vokser. Alene i perioden fra 1980 til i dag er vi gået fra 1% af befolkningen til henved 10%. Det er ikke en ”konspirationsteori” men blot et resultat af de politiske valg, som vi har taget i Danmark.

I Generation Identitær ser vi det som vores opgave, at gøre opmærksom på, at vi selv kan vælge, hvor vi vil hen som land. Vil vi langsomt nærme os svenske, franske eller britiske tilstande, eller vil vi sikre, at vi efterlader os et Danmark til vores børn og børnebørn, der er genkendeligt. Valget er vores, og det bør stå klart for enhver, at med den nuværende politik, så vil de demografiske forandringer fortsætte i negativ retning. Derfor ser vi det som vores pligt, at gøre de danske politikere opmærksomme på, at der er en anden vej.

30 tiltag

Derfor har vi sendt vores pjece til samtlige danske folketingsmedlemmer. Vi ved godt, at nogen vil arkivere den samme sted, hvor de har arkiveret deres kærlighed til danskerne. Men vi ved også, at mange politikere i dag er i vildrede, fordi de kan se at problemerne vokser, og de ved at mange vælgere er utilfredse med at der ikke bliver gjort noget. Mens vores regering fejrer, at antallet af asylansøgere er lavt pga. corona, ikke pga. den førte politik, fortsætter problemerne. Unge mænd og kvinder udsættes ufortrødent for overgreb på landets gader og stræder. Hver dag kan vi i lokalaviserne læse om ny vold, nye seksuelle overgreb begået af migranter og efterkommere.

Vi er overbeviste om, at der blandt de 179 folkevalgte gemmer sig et par stykker, som vil læse vores pjece og lade sig inspirere af den. Vi er sikre på, at der selv blandt politikere findes mennesker, der elsker Danmark og danskerne så meget, at de vælger dem frem for konventioner og goodwill hos EU-bureaukraterne. Således stiller vi hermed vores forslag til en ny udlændingepolitik og det medfølgende idekatalog til de danske politikeres rådighed.

Du kan også læse hele pjecen.

Læs hos ISSUU

Læs vores artikel om vores remigrationstiltag her.

Tags: