LOADING

Type to search

Tags: , ,

Aktion i Aarhus: Føler du dig tryg her?

Tirsdag satte aktivister fra Generation Identitær i Aarhus, skilte op i byen på udvalgte steder, hvor der har været en række overfald. På skiltene står der “føler du dig tryg her?”- og der er mange, der ikke længere føler sig trygge i Aarhus’ gader og parker.

Umotiverede overfald

Aarhus er på kort tid blevet centralen for umotiverede gruppeoverfald og dominansvold rettet mod unge danskere. Skiltene blev opsat i Mindeparken, Skanseparken og Botanisk Have. Her er det populært for unge at hygge sig med deres venner. Men i disse parker oplever danskere også at blive overfaldet helt umotiveret af større grupper med migrantbaggrund.

Både mænd og kvinder er blevet truet og overfaldet uden, at der tilsyneladende har været nogen årsag. Lussinger, knytnæveslag, spark og andre former for vold har vi set igen og igen i disse områder. Det kan ikke passe, at danske parker skal være usikre, på grund af bander af unge med anden etnisk baggrund.

Det vil fortsætte

Denne slags umotiverede overfald begået af unge med anden etnisk baggrund er desværre ikke noget nyt. Det er derimod blevet hverdag mange steder, ikke kun i Aarhus. Efterhånden som de demografiske forandringer tager til, ser vi mere grov vold og ydmygelsesvold begået af disse grupper. Derfor er vi nødt til at se på, hvordan vi løser problemets rod. Det er kun igennem en udvandringspolitik, hvor vi sikrer, at de som ikke vil Danmark, men som hellere vil begå vold eller leve som man gør i fjerne egne, forlader landet, at vi igen kan sikre Danmark.

Genopret trygheden i Danmark – Remigration nu!

Tags: