LOADING

Type to search

Remigration – det er muligt! Aktion på Langebro!

Identitære aktivister gennemførte lørdag morgen en aktion på den ikoniske Langebro midt i København. Med røg og banner gjorde de opmærksom på, at ”Remigration – det er muligt!”. Generation Identitær mener, at det er tid til et ægte paradigmeskift indenfor dansk udlændingepolitik. Alt for længe har vi sigtet efter at begrænse masseindvandringen, men dette er langt fra nok. Udviklingen skal vendes. Det er tid til remigration!

Derfor er det ikke nok

I de seneste år har der været fokus på at begrænse mængden af migranter, der modtager asyl i Danmark. Flere regeringer har pralet af at det nu er laveste niveau siden 2015, hvor indvandringen var exceptionel høj. Men sagen er at selv om vi nok har oplevet tidspunkter, hvor der var mere pres på vores grænser end nu, så vil andelen af ikke-vestlige og efterkommere fortsætte med at stige og stige, hvis vi følger en nuværende politik.

Med de voldsomme demografiske forandringer følger andre kulturelle mønstre, værdier, osv, Hvert folk kommer med egen historie og egne fortællinger, og er der mange af dem, så fylder det i Danmark og det ændrer vores land til noget andet – noget der er fremmed for os.

Vi har kun denne plet på jord, hvor der er dansk kultur, hvor der tales dansk, hvor det dansk folk bor. Det er værd at værne om, mener vi i Generation Identitær. Det kan man ikke med fortsatte demografiske forandringer. Derfor mener vi, at man politisk set bør arbejde for at ikke-vestlige og efterkommere i højere grad rejser tilbage til deres oprindelseslande, hvis de ikke ønsker at tilpasse sig Danmark.

Coronakrisen viser vej

Det er stadig først og fremmest vigtigt, at vi lukker af for ny indvandring. Her mener Generation Identitær, at et asylstop er nødvendigt. Coronakrisen har vist os flere ting, som vi kan lære af. For det første har det store fald i asylansøgere, der kommer til Europa vist, at når der ikke længere er ”pull-faktorer” i form af muligheden for at opnå asyl, så mindskes strømmen kraftigt. Dette har tilhængere af masseindvandring tidligere påstået ikke ville virke, men der er nu evidens for at det fungerer. Lukker vi for asyl, så stopper tilstrømningen, ganske enkelt.

For det andet, så har coronakrisen også vist, at vi kan hvad vi vil. Alle undskyldninger om det ene eller det andet må vige. Det er alene politikernes vilje, der betyder noget. De må bære ansvaret for at den danske befolkningssammensætning langsomt ændres, med mange negative resultater som følge. Kast et blik på Gellerup og se et bud på, hvordan der kan komme til at se ud mange steder i Danmark i fremtiden.

Brug for remigration

I Generation Identitær arbejder vi for det vi kalder remigration. Det er en samlet indsats af tiltag, der består af både frivillige tiltag, hjemsendelse af de som ikke har lovligt ophold i landet, og en generel politisk indstilling, der har som mål at de ikke-vestlige migranter og efterkommere, der fx ønsker at leve som i Mellemøsten tager hjem. Vi ønsker at vende den negative demografiske udvikling, således at flere vandrer ud end der vandrer ind. Det er for os at se den eneste måde, hvorpå vi kan sikre at der er et Danmark i fremtiden.

Vi har for nyligt udarbejdet en publikation, der hedder ”30 tiltag for remigration og til fremme af dansk identitet”. Her i giver vi et bud på en anden tilgang til dansk udlændingepolitik end den eksisterende. For der er brug for nytænkning, hvis vi skal have et Danmark også om 200 år.

Vi anbefaler at du læser vores remigrations-tiltag og hjælper os med at dele dem så vidt og bredt som du kan, så danskerne igen får håb for deres lands fremtid og indser, at det er op til os selv som folk, hvad vi vil med fremtiden.

Det er derfor vi i dag var at finde på Langebro og derfor vi kæmper utrætteligt og vil være at finde til aktioner andre steder på andre dage. Fordi vi tror på at der er en fremtid for Danmark og Europa, hvis vi vil det.

Remigration – Det er muligt!

Tags: