LOADING

Type to search

Our Lives Matter: Stop volden mod europæerne

Mens 15.000 var samlet til demonstration i København for at protestere imod, at en sort mand var blevet dræbt på den anden side af jorden, blev en sudanesisk migrant idømt livstid for mordet på ældre danskere. Han havde sandsynligvis også dræbt en tredje, men da hun var blevet kremeret kunne det ikke bevises. Den politik som har ført til disse drab og megen anden vold, er der ikke massedemonstrationer imod. ”Black Lives Matter” blev der råbt i søndags, men de fremmødte er ligeglade med den vold, som danskere og andre europæere udsættes for som følge af en forfejlet udlændingepolitik. Derfor gik Generation Identitær i dag på gaden foran Udlændinge- og Integrationsministeriet med skilte hvorpå der stod ”Our Lives Matter”, samt navnene på de tre ofre for den sudanesiske morder.

Det kunne have været undgået

De tragiske mord på Inez Hasselblad og Peter Olesen, og sandsynligvis også på Eva Hoffmeister, kunne have været undgået, hvis ikke det have været for den danske udlændingepolitik. Der har været rig lejlighed til at stoppe morderen, men den politiske vilje har ikke været til stede. I stedet har han været i kontakt med det danske retssystem flere gange og blev hver gang sluppet ud i det danske samfund igen for at begå flere forbrydelser.

James Schmidt kom til Danmark fra Sudan som 7-årig i selskab med sin mor. Dengang hed han Lual Yai Fayin Lual. Navnet James Schmidt har han senere taget for ikke at blive sat i forbindelse med sine tidligere kriminelle handlinger.

Allerede som 10-årig, altså ca. 3 år efter sin ankomst til Danmark, forsøger han at forgribe sig seksuelt på en 6-årig pige, og han havde i disse år en stærkt grænseoverskridende adfærd overfor andre. Som 17-årig voldtager han en kun 14-årig pige, som han bagefter filmer med sin mobiltelefon for at true hende til ikke at sige noget til hendes forældre. På grund af voldtægten bliver han sat på en lukket institution. Her får han besøg af sin mors veninde, som han forsøger at voldtage og tager kvælertag på.

Derefter får Schmidt en forvaringsdom, som senere bliver ændret til 7 års fængsel. Schmidt sidder dog kun i 5 år, før han atter er ude, selv om han i løbet af sin indsættelse overfalder flere fængselsbetjente.

I starten af 2019 røvede og dræbte han Inez Hasselblad og Peter Olesen. Man kunne i retten ikke bevise at han havde myrdet Eva Hoffmeister, men han var i besiddelse af hendes kreditkort.

Multikulturens ofre

Som enhver, der læser James Schmidts kriminalitets-historie kan se, så er der tale om en særdeles afstumpet og forhærdet person, som burde være smidt ud af landet for længst. I stedet har man ikke bare lukket ham ind som en del af masseindvandringen, men også beholdt ham i landet til fare for danskerne. Flere mennesker har betalt en høj pris for dette, nogen af dem har betalt med deres liv.

Sagen om disse mord er bare en af de seneste og mere voldsomme sager. Vold og andre overgreb begået af migranter er desværre omfattende, og man behøver bare at skæve til statistikkerne, hvis man skulle være i tvivl. Migranter er kraftigt overrepræsenterede og det samme gælder efterkommere, især når det gælder visse lande.

Mønsteret gentager sig over hele Europa, hvor vi ser mord, voldtægter og vold begået af migranter og efterkommere. Forbrydelser, der ofte rammer de indfødte befolkninger. Vi ser også nye former for vold, som fx bølgen af ekstrem ydmygelsesvold, der er særligt udbredt i Sverige, men også finder sted mange andre steder i Europa. Her filmes ofrene mens de udsættes for ydmygelser og vold.

Hyklere

Mens venstrefløjen og andre ikke har nogen problemer med at komme på gaden i tusindvis for at demonstrere pga. en død man i et fremmed land, så kniber det så meget som at sige et pip, når det kommer til den omfattende vold, der begås af migranter med europæere. Det er ikke uden symbolik, at dommen over James Schmidt faldt mens den store Black Lives Matter demonstration løb af stabelen i Københavns gader.

For mens det er nemt at kritisere USA og fjerne begivenheder, der ikke har meget med vores hverdag at gøre, så kræver det straks mere at skulle opgive sin egen ”godhed” og kritisere den politik, der fører til disse tragedier. For at løse disse problemer kræver mere end slagord og de sædvanlige feel good-floskler.

Selvhadet hos mange danskere og andre europæere stikker efterhånden så dybt, at de ikke er villige til at rejse sig for at beskytte deres egne, men kun kan samles for at gå på knæ for nogen, som de ingen forbindelse har til. En mand på den anden side af jorden betyder mere end deres nabo.

I Generation Identitær finder vi, at det er vigtigt at vi værner om hinanden. Vi mener at danskere og europæeres liv er vigtige, og derfor går vi på gaden for at sige ”Our Lives Matter” – Vores liv betyder noget. Derfor husker vi også dem, der har betalt den højeste pris for de politiske valg der er blevet taget. Vi kan ikke acceptere, at vi lader masseindvandringens konsekvenser fortsætte med at ramme europas indfødte befolkninger. Derfor må udviklingen vendes, og remigrationen sættes i gang.

Stop volden – Our Lives Matter – Remigration nu.

Tags: