LOADING

Type to search

Multikultur dræber

Identitære aktivister gennemførte fredag eftermiddag en symbolsk aktion mod migrantvold foran Udlændinge- og Integrationsministeriet i København. Her blev der lagt en kiste og blomster, og aktivisterne bar billeder af europæere, der har mistet livet som resultat af den førte udlændingepolitik, samt skilte med ordene ”Multikultur dræber!”. Som unge skal vi leve med volden, når vi tvinges til at dele skoler, gader og offentlige transportmidler med utilpassede ikke-vestlige. Noget, der af og til har fatale konsekvenser. Ungdommen betaler for de tidligere generationers uansvarlighed. I humanismens navn har I foræret vores land til mennesker, hvoraf mange kun har foragt til overs for os. Det vil vi ikke acceptere i Generation Identitær. Derfor mindede vi i dag politikerne om, at deres ”respekt for konventionerne” og ambitioner om at gøre sig lækre for EU og FN har en pris: Et utrygt samfund og mistede liv.


Disse problemer er ikke noget, der kan løses ved at Mette Frederiksen beslaglægger muskelbiler og dyre jakker, når ”unge” hænger i grupper på stationerne. Forsøg på opdragelse og integration har der været nok af. Det virker ikke. Vi vil have det land, som retmæssigt tilhører os tilbage. Derfor kræver vi remigration frem for integration og den uendelige strøm af finurligt udtænkte love, der alligevel ikke virker.

Volden er i blandt os

Migranter og efterkommere er voldsomt overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne. Det er ikke noget nyt, for sådan har det været konstant siden slutningen af 1990’erne. I 2015 skrev Rockwool Fonden om efterkommere fra Mellemøsten:

”De hører, som gruppe betragtet, til blandt de mest kriminelle. Hver gang en gruppe danskere får ti domme for ejendomskriminalitet, får en tilsvarende gruppe af disse efterkommere 16 domme. I forhold til voldskriminalitet er forskellen endnu større, idet der er tale om 21 domme hos disse efterkommere for hver ti domme, en sammenlignelig gruppe danskere får.”

Fire år senere, ser det ikke meget anderledes ud – mandlige ikke-vestlige efterkommere har en overhyppighed af kriminalitet på svimlende 245 % i forhold til hele den mandlige befolkning, ifølge Danmarks Statistik. Alderskorrigerer man, hvilket man kan diskutere om man bør gøre, falder det til 142 %, hvilket er en voldsom overrepræsentation. Efterkommere er langt mere kriminelle end den første generation af migranter. Det tager dermed ikke af med tiden, tværtimod.

Vi ser nye former for vold, som ikke har eksisteret før. Videoer med ydmygelsesvold cirkulerer på internettet. Danske unge tvinges til at kysse sko, omtale sig selv som ludere og meget andet, inden de nådesløst får tæsk. Det er nyt og er kommet med de demografiske forandringer.

Også når det kommer til seksualforbrydelser er ikke-vestlige overrepræsenterede. Selv dem, der arbejder for et mere multikulturelt samfund er tvunget til at indrømme det. Således skriver Kvinfo:

”Der er en overhyppighed af indvandrere fra ikke-vestlige lande blandt dem, der bliver dømt for voldtægt. Beregninger, Berlingske har fået foretaget, viser, indvandrere og efterkommere bliver dømt for voldtægt et sted mellem halvanden gang og dobbelt så ofte som den øvrige befolkning.”

Når det kommer til kvindelige ofre for seksualforbrydelser er der til gengæld en klar overvægt af danskere. Ud af 3.183 ofre for seksualforbrydelser i 2018 var de 2.808 af dansk herkomst.

Anmeldelser af voldelig kriminalitet er steget voldsomt siden det store migrantår 2015. I fjerde kvartal var tallet for anmeldelser det højeste siden 1995. Vi kan desværre ikke sige, at det på nogen måde går den rette vej.

Det koster europæiske liv

De forhold vi beskriver ovenfor er ikke unikke for Danmark. Rundt omkring hos vores europæiske brødre og søstre ser vi lignende problemer. Ser man på Storbritannien, Frankrig, Sverige m.fl. ser det endda langt værre ud end det gør i Danmark. Den voldelige kriminalitet fører nogen gang til, at der er nogen, der mister livet. For at gøre opmærksom på dem, der betaler den højeste pris for Europas forfejlede udlændingepolitik bar vi til fredagens aktion billeder af tre udvalgte dødsofre for multikulturen: Maria Ladenburger fra Tyskland, Tommie Lindh fra Sverige og Mads Skjoldsøge fra Danmark. Deres historier er langt fra de eneste. Her kan du læse tre historier om hvordan multikultur dræber:

Maria Ladenburger

Maria Ladenburger blev voldtaget og myrdet af Hussain Khavari i 2016 i Freiburg i Tyskland. Khavari ankom til Tyskland i 2015. Her påstod han at han var født i 1999 og kom fra Afghanistan. Dette var dog usandt. Meget tyder på at han stammer fra Iran, og han har selv indrømmet, at han ikke var en uledsaget mindreårig, men derimod var en del ældre end han oprindeligt havde angivet. Senere kom det frem, at Khavari havde røvet en 20-årig kvinde i Grækenland i 2013, hvor han havde smidt hende ud fra en klippe. Det fik han en dom på 10 års fængsel for, men han blev løsladt kort efter som resultat af en generel amnesti. Meget tyder på, at han også har begået en voldtægt mod en 12-årig pige i Iran da han var 14 år. Maria blev 19 år.

Tommie Lindh

Tommie Lindh blev stukket ihjel af den 23-årige sudaneser Abubaker Mohamad Awad i maj måned 2020. Det skete i Lindhs lejlighed i Härnösand i Sverige. Retssagen mod Awad har endnu ikke fundet sted, men af forundersøgelsen fremgår følgende. Awad var til efterfest i Lindhs lejlighed. Her havde han set, at Lindh havde en kasket fra Sverigedemokraterne. Lindhs veninde lå og sov inde på et værelse. Her trængte Awad ind med en kniv og afkrævede svar af veninden på, hvorfor Lindh havde kasketten. Herefter beskyldte han Lindh for at være racist, og da veninden sagde, at det var han ikke, så beskyldte han også hende for at være racist. Derefter hev han hende ud på badeværelset og tvang hende til oralsex. En anden svensk mand ankom til lejligheden og forsøgte at få Awad til at forlade stedet, men han blev angrebet med kniv og blev såret. Lind og veninden var nu ude på badeværelset og her gik Awad ud og stak Lindh i nakken, ryggen og brystet. Veninden blev derefter tvunget ind på soveværelset, hvor hun blev voldtaget mens Lindh lå og forblødte på badeværelsesgulvet. Efter dette ankom politiet og anholdt Awad. På billeder fra politistationen kan man se Awad storsmile og posere for fotografen som var han med i en rapvideo. Tommie Lindh blev 19 år.

Mads Skjoldsøge

I november 2015 gik Mads Skjoldsøge på gågaden i Hillerød med nogle venner. Her rendte de ind i en gruppe unge af anden etnisk herkomst, og der opstod en mindre kontrovers omkring en lighter. To dage senere blev han stukket ned af en af de unge mænd i en tunnel. Gerningsmanden var 16 år gammel, og havde skaffet en kniv som han tog med, efter at han havde fundet frem til Skjoldsøge på Facebook og fået ham til at mødes med ham. Gerningsmanden fik 8 års fængsel. Mads mistede livet. Han blev 16 år.

Blod på hænderne

Dette er kun tre af de mange ofre for den udlændingepolitik, som europæiske politikere har ført i årevis under ”anstændighedens” dække. Vi glemmer dem ikke. Rundt omkring i Europa sidder politikere med blod på hænderne, og mere blod vil flyde, hvis ikke vi sætter en stopper for det multikulturelle vanvid.

De demografiske forandringer må stoppes. Der skal et asylstop til, og migranter og efterkommere uden lovligt ophold skal sendes hjem, ligesom der skal arbejdes for at få langt flere til at vende frivilligt tilbage til deres oprindelseslande. Vi har allerede sendt 30 forslag til samtlige medlemmer af Folketinget, der fortæller, hvordan dette kan gøres.

Giv os vores land tilbage – Remigration nu!

Tags: