LOADING

Type to search

Aktion mod migrantvold i Aalborgs gader

Identitære aktivister uddelte torsdag formiddag flyers ved Jomfru Ane Gade og på gågaden i Aalborg for at gøre opmærksom på den utryghed, der er i bylivet, når særligt unge færdes hjem fra byen i de sene aftentimer. Efterfølgende hang aktivisterne skilte op med budskabet ”føler du dig tryg her?” langs Limfjordsbroen og havnen, hvor en ung værnepligtig for nylig blev udsat for slag, spark og knivstik i ryggen af en flok unge af anden etnisk herkomst, på vej hjem efter en bytur.

Sagen med den værnepligtige er desværre ikke enkeltstående; alt for ofte bliver unge aalborgensere -ligesom folk i andre danske byer – udsat for overfald, voldtægter og røverier, og i et utal af tilfældene har gerningsmændene anden etnisk baggrund end dansk. Udviklingen i personfarlig kriminalitet er gennem de seneste år steget, ligesom antallet af migranter og efterkommere er det. Det Danmark, vi kender, er under hastig forandring til det værre. Men det behøver ikke være sådan.

Generation Identitær er en ungdomsbevægelse, der ikke stiltiende vil acceptere, at det land, vi og vores forfædre er født i, opvokset i, og som vi derfor har ret til, bliver forandret til uigenkendelighed. Forsvinder Danmark, så findes der ikke en plan B. Derfor er det vores pligt at forsvare det fra udefrakommende, hvis ophold grundlæggende er en krigserklæring mod alt det, vi er og gerne vil være.

Forsvaret hedder remigration

Alt for ofte forsøger vores politikere at bilde befolkningen ind, at nu løses problemerne; at nu handler de. Antallet af symbolske love, politikerne har vedtaget for at komme volden til livs, svarer efterhånden til antallet af stjerner i galaksen. Antallet af gange, vi er blevet lovet handling, ligeså. Alligevel fortsætter forøgelsen af migranter og voldstilfælde, og politikerne synes at være handlingslammede. Igennem de seneste 40 år har de vist, at de ikke har løsningerne til at vende udviklingen. Det har vi i Generation Identitær.

Løsningen hedder remigration, og går grundlæggende ud på at nytænke vores udlændingepolitik. I stedet for at føre en indvandringspolitik, hvor vi symbolsk forsøger at begrænse antallet, der kommer ind, skal vi føre en effektiv udvandringspolitik. Grænserne skal lukkes for de migranter, vi ikke ønsker. Kriminelle udlændinge skal udvises og nægtes indrejse for bestandigt, og generelt skal vi kraftigt motivere et stort antal herboende fremmede til at forlade vores land. For vi er nødt til at komme til erkendelsen af, at Danmark er vores land, og Danmarks fremtid er vores fremtid.

Tags:
Previous Article
Next Article