LOADING

Type to search

Erdogan møder op til pro-moskédemonstration: Tak for støtten!

Onsdag aften havde Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter og diverse venligbo-typer indkaldt til demonstration ved Holbæk Rådhus, hvor kommunalbestyrelsen skulle tage beslutning om den videre færd i sagen om den nye stormoské i byen. I den anledning var Erdogan mødt personligt op for at takke sine tilhængere fra moskéen på Smithsvej og de danske støtter.

Erdogan er meget taknemmelig

Erdogan var taget hele den lange vej fra Tyrkiet for at takke folkene bag den nye stormoské og deres danske støtter personligt. Det er ikke altid let at være diktator, så det er godt at vide, at der er folk bag en. Erdogan ville især gerne takke Venstres Rasmus Brandstrup-Larsen og Michael Suhr fra Det Konservative Folkeparti for at stå så stærkt bag hans nye store moské.

Derudover ville Erdodan gerne have mulighed for at styrke moralen hos sine ”soldater” i Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter. Derfor havde han taget et skilt med, hvorpå der stod:

Minareterne er vores bajonetter, kuplerne vores skjolde og moskeerne vores kaserner, de troende vore soldater.”

Det er vigtigt at minde sine folk om, hvad deres rolle egentlig er i sådan et ”tyrkisk kulturhus”. Derfor fandt Erdogan det værd, at komme hele vejen til Holbæk og møde tropperne. Det er skønt at være så populær i Holbæk!

Ny stormoské skal være centrum

Erdogans nye stormoské skal være centrum for spionage-aktiviteter og meget mere. Der skal naturligvis udspredes propaganda for Erdogan-styret, og man vil fortsætte traditionen fra den nuværende moské og kun have imamer, der er uddannet i Tyrkiet.

En særlig vigtig rolle for Erdogans moskéer i Europa er at holde kontrol med den tyrkiske diaspora. Dette giver den nye stormoské særligt gode muligheder for, da den ligger lige ved det socialt belastede områder Agervang, hvor der en del med anden etnisk baggrund. Placeringen er ideel, når man skal opretholde parallelsamfund, for det er nu engang nemmest at kontrollere de herboende tyrkere, hvis de ikke blander sig for meget med lokalbefolkningen.

Erdogan siger af hjertet tak til foreningen bag moskéen og deres danske allierede. Sammen kan vi alt!

Læs mere om Holbæk-moskéen her.

Tags: