LOADING

Type to search

Kommentarer

Venstreradikale trusler og chikane mod identitære

Typisk eksempel på hærværk tæt ved en af vores aktivisters bolig.

Identitære aktivister og deres familiemedlemmer udsættes jævnligt for trusler og chikane fra venstreekstremister. Vi fortsætter naturligvis ufortrødent vores fredelige og positive aktivisme, men finder det bekymrende, at den slags udemokratiske elementer har en plads i vores samfund.

Som identitære aktivister, optræder vi i medierne og andre sammenhænge med vores navne og ansigter. Vi er derfor vant til at blive udsat for lidt af hvert fra den yderste venstrefløj. I modsætning til os, er de venstreradikale stærkt anti-demokratiske og imod politisk pluralisme, og derfor forsøger de tit at anvende vold og chikane mod dem de er uenige med. Det er også et kendetegn ved de venstreradikale, at de stort set altid optræder anonymt.

Eksempel på klistermærker sat op på et medlems dør. Klistermærket er fra gruppen “Revolutionære Antifascister”, der for nyligt lagde et billede op på deres Facebook-profil, hvor de poserer med skydevåben.

Hetz mod familiemedlemmer

Siden vi startede Generation identitær, har vi oplevet mange forskellige former for chikane. Det kan være klistermærker på vores døre, eller hærværk på vores boliger i form af graffiti. Men det kan også være breve til vores familiemedlemmer fra den venstreradikale gruppe Antifascistisk Aktion, med løgne og slet skjulte trusler. Noget der har skræmt flere bedstemødre til medlemmer i vores gruppe, som nu frygter at disse ekstremister vil forsøge at ramme dem. De af os der har børn, oplever også at de bliver bange for at de såkaldte ”anti-fascister” vil eskalere yderligere og måske skade dem. For når de kan finde på at udøve hærværk, hvad mon de så ellers kan finde på?

Eksempel på et brev sendt til et medlems bedstemor. Hun blev bange for at de venstreradikale ville rette deres vrede mod hende. Navnene er sløret af hensyn til familiens sikkerhed. Mailadressen tilhører Antifascistisk Aktion.

Trusler mod medlemmer

Flere af vores medlemmer er allerede blevet truet på gaden af kendte venstreekstremister. Et af vores medlemmers kæreste, fik et brev tilsendt, hvor der stod at det var “problematisk”, at vores medlem boede på Nørrebro, og gav ham en frist til at forlade Generation Identitær eller flytte fra sin bolig.

Trusselsbrev til vores medlem Christoffer. Brevet var adresseret til hans kæreste, derfor har vi sløret navnet på kuverten. Mailadressen tilhører Antifascistisk Aktion.

Nu er der så hængt anonyme plakater op omkring hans bopæl med et billede af hans ansigt, hans navn og adresse samt det ord, som den radikale venstrefløj altid bruger om dem man er uenige med: Fascist.

Plakater med billede, navn og adresse på vores aktivist, Christoffer, hængt anonymt op på Nørrebro. Læg mærke til klistermærket fra Antifascistisk Aktion, der er sat op ved samme lejlighed.

Det er især et ord, som det venstreradikale netmedie Redox har haft travlt med at kalde os. Selvom vi er varme fortalere for demokrati og tager klart afstand til alle totalitære ideologier, og de ikke har fremlagt beviser for andet. (læs om Generation Identitærs holdning til demokrati her).

Ifølge Redox’ egen hjemmeside arbejder de sammen med netop AntiFascistisk Aktion, der står bag brevene til vores familiemedlemmer. På den måde er der forbindelse fra netmediet til dem, der udfører den venstreradikale chikane.

Det sker også for andre

At den yderste venstrefløj anvender den slags metoder overfor politiske modstandere, er ikke noget nyt. Det er sket for mange andre end os. Pia Kjærsgaard blev overfaldet på Nørrebro og måtte gemme sig i en bank. Pernille Vermund blev forsøgt overfaldet på Toga Vinstue. Deltagere i For Friheds demonstrationer er blevet overfaldet og udsat for hærværk og chikane. Vi ved godt, at det er et vilkår for de der har modet til at ytre sig frit – men det gør det naturligvis ikke mere acceptabelt.

Vi er tilhængere af fri demokratisk debat. Hvis nogen er uenige med os, er det naturligvis fint, såfremt de udtrykker deres uenighed på fredelig vis. Vi har deltaget i flere debatter omkring vores synspunkter i de danske medier og står gerne ved vores synspunkter. Vi fordømmer al politisk vold og chikane, og vi finder at det er et problem for demokratiet, når disse radikale grupper forsøger at skræmme og chikanere folk til at afholde sig fra at engagere sig i den demokratiske samtale. Det mener vi ikke er noget der bør tolereres i Danmark.

Patrioter kan ikke stoppes. Generation Identitær fortsætter som altid. Chikane og trusler er blot med til at understrege, hvor vigtigt vores politiske arbejde er. Husk du kan hjælpe os ved at give os støtte, eller endnu bedre, ved at blive aktiv.

Tags: