LOADING

Type to search

Kommentarer

ISIS-krigere skal ikke til Danmark

Ahmed Samsam – tidligere bandekriminel fra Odense og senere Syrienskriger. Nu afventer han retssag i Spanien for terror-relaterede forbrydelser. Et eksempel på en “dansk” ISIS-kriger.

Danmarks måske mest fagligt kompetente udenrigsminister, Anders Samuelsen, har åbnet op for muligheden for at hjemtage “danske” ISIS-krigere. Islamisk Stats område er reduceret til næsten ingenting, og Danmark presses af både USA og organisationer som Amnesty International til at modtage “vores egne” jihadister til mulig retsforfølgelse. Men vi bør aldrig tage ansvar for mennesker, der slet ikke hører til her.

De såkaldt danske jihadister er muligvis i besiddelse af et dansk pas, men langt de fleste af dem er ikke danskere. Deres baggrund er i forskellige muslimske lande i Asien og Mellemøsten. De er administrativt danske, men de er ikke en del af det danske folks kontinuitet. Derfor ligger deres loyalitet et helt andet sted end hos det Europa, der har taget imod dem, eller som de måske endda er født i.

Fjender af vores kultur

Vi har set en lang række mennesker forlade Europa for at drage i krig for ISIS, eller udføre terrorangreb på europæisk jord for at fremme den islamistiske sag. Fælles for det store flertal af disse mennesker, er at de har en etnokulturel identitet, der hører til udenfor Europa, og de har handlet derefter. Der er ingen god grund til at vi i Danmark eller andre europæiske lande, skal tage imod disse folk, der er fjender af selve vores kultur.

Hvad vil der ske, hvis de kommer tilbage til Danmark? Nogle vil blive retsforfulgt og sidde i nogle år, inden de så igen kan vandre rundt i blandt os og sprede deres hadske ideologi, og måske angribe os på ny. Nogle vil måske endda blive frikendt på grund af manglende beviser, som vi har set det med andre hjemvendte fra Syrien, og komme på fri fod indenfor meget kort tid. Uanset, så vil det udelukkende bidrage til utryghed, her hvor vi bor.

Effekt af masseindvandring

Situationen er endnu en negativ følgevirkning af mange års udlændingepolitik i Danmark og Europa. I dag er mange flere blevet opmærksomme på masseindvandringens skadelige virkninger, men vi vælger alligevel at lade negative praksisser fortsætte. På den korte bane, bør vi sige nej til at lade ISIS-krigere komme tilbage til Danmark. På den lange bane, så bør vi sikre os selv mod at der opstår disse ”hjemmedyrkede” terrorister, ved at indføre et totalt stop for asyl og familiesammenføring, og sætte gang i en omfattende remigrationsindsats.

Tags: