LOADING

Type to search

Aktivisme

Brevkampagne: Skal EU bestemme dansk udlændingepolitik?

Generation Identitær har i forbindelse med den forestående EU-retssag, hvor Danmark risikerer at måtte lade tusindvis af sager om familiesammenføring gå om, skrevet til samtlige udlændingeordførere for de partier der sidder i Folketinget.

Vi mener, at det er vigtigt at få svar på om de enkelte partier mener, at Danmark skal rette sig efter EU-domstolens afgørelse, hvis den betyder at vi tage en stor mængde sager om familiesammenføring op igen. Sager der kan betyde at mange tusinde migranter kan komme hertil. Det er vigtigt fordi der er folketingsvalg i år, og det er kun rimeligt at vælgerne kan tage et oplyst valg.

Vi bringer selvfølgelig eventuelle svar fra politikerne her på vores hjemmeside.

Du kan læse mere om sagen her.

I brevet står der:

Kære politiker

EU-domstolen skal senest efter sommerferien tage stilling til det danske tilknytningskrav, i forbindelse med familiesammenføringer.

Man har indtil for nyligt set på om personer har mere tilknytning til Danmark end deres hjemland, når man har vurderet familiesammenføringssager i Danmark. Her har EU-borgere tidligere nydt særlige rettigheder. Men fordi Tyrkiet i 1964 indgik associeringsaftale med EU, betyder det at kravene til tyrkiske migranter nu muligvis skal sidestilles med EU-borgeres. Hvis EU-domstolen dømmer imod Danmark, vil det altså have alvorlige konsekvenser for Danmarks udlændingepolitik, og betyde at flere tusinde familiesammenføringssager kan gå om.

Udlændingepolitik er noget af det som den danske befolkning finder vigtigst ved det kommende valg. Derfor mener vi at i som politisk parti, bør melde klart ud inden valget, om i har tænkt jer at rette jer efter EU-domstolens afgørelse.

Vi vil derfor gerne spørge dig om dit parti vil følge EU-domstolens afgørelse, hvis den ikke falder ud til Danmarks fordel, også hvis dette medfører en lempelse af Danmarks udlændingepolitik?

Vi ser frem til dit snarlige svar.

Generation Identitær

Husk du kan skrive under for at Danmark selv bestemmer egen udlændingepolitik her.

Tags: